Højt humør og lyst til livet i filmen "Book Club" hvor bogen "Fiftty Shades of Grey" giver nye lyster hos Diane Keaton, Candice Bergen, Jane Fonda og Mary Steenburgen. Foto: Nordisk Film

Er du med på en kigger? Vind billetter til film om lystige kvinder

Den stjernespækkede filmkomedien ”Book Club” er fortællingen om at finde lysten til livet og sex som senior. Du kan vinde billetter til filmen til dig selv og en god ven.

Senest opdateret: lørdag 20. februar 2021

Konkurrencen er slut.

Det er ikke ofte, du kan møde stjerner som Jane Fonda, Diane Keaton, Candic Bergen og Mary Steenberger i en og samme film.

Men det kan du i ”Book Club”, der er fortællingen om fire aldrende kvinder, der har holdt sammen i 30 år og mødes i deres lille bogklub.

Diane (Diane Keaton) er lige blevet enke efter 40 års ægteskab, Vivian (Jane Fonda) nyder uforpligtende forhold til sine mange mænd, Sharon (Candice Bergen) arbejder sig igennem en årtier lang skilsmisse, og Carols (Mary Steenburgen) ægteskab er i krise.

Vind også dejlig middag for to: Se her hvordan

De trailer for filmen her:

Nye romancer og gammel kærlighed

Men alt dette ændrer sig, da de fire veninder læser den berygtede roman ”50 Shades of Grey” i deres bogklub.

Nu skal det næste kapitel i deres liv være det bedste, og sammen tager de på en humoristisk rejse, der byder på nye romancer og gammel kærlighed.

Premierefilmen kom på lærredet 9. august og kan ses i biografer over hele landet.

 

 

Først publiceret: torsdag 9. august 2018
Artiklen er sidst opdateret lørdag 20. februar 2021 kl. 14:26

Emner: