Efter 49 års ægteskab beslutter Peter (Kurt Ravn) og Helle (Birthe Neumann) at gå hver til sit i filmen "Happy Ending". Det er en en fortælling om, at det aldrig er for sent at få sig nogle forrygende oplevelser.

Kast dig ud i det: Vind billetter til film om senior-singlernes hæsblæsende liv

Oplev populære Kurt Ravn og Birthe Neumann i den stjernespækkede film ”Happy Ending”, der tager ægteskabet og pensionistlykken under kærlig behandling. Vind billetter til dig selv og en god ven.

Senest opdateret: lørdag 20. februar 2021

OBS: Konkurrencen er slut

Kan man starte forfra efter 49 års ægteskab?

Det må stå for en prøve, for det er hvad Birthe Neumann som Helle og Kurt Ravn som Peter kaster sig ud i en den stjernespækkede danske premiere-film ”Happy Ending”.

Filmen rammer de danske biografer i juleferien og der er lagt op til 100 hæsblæsende minutter i biografmørket, når ægteskabet og pensionistlykken tages under kærlig behandling.

Se trailer for filmen her

Senior-singler på opdagelsesrejse

Arbejdsnarkomanen Peter er endelig gået på pension, men har til Helles store overraskelse investeret deres fælles opsparing i et østrigsk vinhus: Peter skal være vinimportør.

Væk er planerne om et lykkeligt otium sammen med rejser og fælles oplevelser. Og de beslutter at gå hver til sit efter et helt livs ægteskab. De vil genfinde sig selv som senior-singler.

Og så tager livet pludselig en overraskende drejning. Det bliver en hæsblæsende opdagelsesrejse mod nye muligheder, bekendtskaber og drømme.

Men kan de efter 49 års ægteskab overhovedet undvære hinanden?

Filmen er instrueret af Hella Joof.

Først publiceret: søndag 2. december 2018
Artiklen er sidst opdateret lørdag 20. februar 2021 kl. 14:13

Emner: