Ku du li' komedien "Det' bare mænd" - så vil du elske "Fishman's Friends", der har premiere 15. august. Du kan vinde billetter.

Vind bio-billetter: Fiskerne fra pubben fangede en millionkontrakt

”Det' bare mænd” har fået sin opfølger: Filmen om en flok aldrende fiskere, der synger sig til en millionkontrakt. Vind billetter til ”Fisherman´s Friends”.

Artiklen er opdateret med ny konkurrence fra fredag 12. juli. 

Efter en dag på havet slår de sig løs på pubben og giver den gas med lystige sømandsviser.

Og de kan synge, så hjerterne slår, de talentfulde fiskere i filmen ”Fisherman´s Friends”.

Så godt, at da de bliver opdaget af en musikmanager fra storbyen, pludselig står med en millionkontrakt og ser sig selv spille for udsolgte stadions.

Baseret på virkelig historie

”Fisherman’s Friends” er baseret på den utrolige og sande historie om 10 aldrende fiskere, som gik fra at optræde på den lokale pub i Port Isaac til udsolgte stadionkoncerter og en guldrandet pladekontrakt som bandet “The Fisherman’s Friends”.

Det er musikmanageren og storbysinglen Danny, der på en polterabendtur i Cornwall opdager en gruppe fiskere, der kan synge sømandsviser, som går lige i hjertet og tårekanalerne.

Danny slår sig ned i Port Isaac for at få en kontrakt med gruppen, og snart opdager han fordelene ved at være væk fra det hurtige byliv.

For udover vild natur, sammenhold og stolte traditioner har én af fiskerne en begavet og charmerende datter, som ikke sådan lige bider på krogen.

De rigtige medlemmer fra folkebandet ‘The Fisherman’s Friends’ optræder med små biroller i filmen.

Glæd dig til en hjertevarm, humoristisk og musikalsk film i stil med ”Det’ bare mænd” og ”Brassed Off”. Der er filmpremiere i biografer over hele landet 15. august.

Se trailer for filmen:

Du kan vinde billetter

Sammen med Scanbox sætter Faglige Seniorers nyhedsbrev 5 x 2 billetter på højkant i konkurrencer frem til premieren.

Du kan vinde 2 billetter, hvis du fortæller, hvilke slags viser, bandet synger – og hvem du vil tage med i biografen, hvis du vinder billetter.

Du kan deltage i konkurrencen på Faglige Seniorers Facebook-side.

Du kan også deltage ved at sende svarene på en mail til: bp@fagligsenior.dk

Vi trækker to vindere til hver 2 billetter mandag 5. august.

NY SOMMERKONKURRENCE: VIND BIOGRAF-BILLETTER

 

Artiklen er sidst opdateret fredag 12. juli 2019 kl. 16:14