Lad dig underholde og inspirere af Susse Wolds bog "Bevægelse".

Intet sker, hvis du ikke bevæger dig: Vind bog af Susse Wold

Tag med Susse Wold på en rejse i bevægelse. Følg hende på selvudviklingskursus i regnskoven, på safari i Kenya og som bedstemor med slaw i.

Senest opdateret: lørdag 20. februar 2021

KONKURRENCEN ER SLUT: Vinder er Elsebet Hesselberg, Mariager.

I bogen “Bevægelse” fortæller Susse Wold om de ting, hun har foretaget sig, som har givet hende de helt store grænseoverskridende ydre og indre oplevelser.

Med humor og indlevelse fortæller hun om sit brogede liv både på Hawaii, rundt om i verden og i Danmark.

Vi er med hende på udfordrende selvudviklingskursus i regnskoven. På safari i Kenya, hvor hun sidder fast i mudder omgivet af løver. Alene i ørkenen med en mand, der har klap for øjet og pistol i bæltet. Til begravelse ude på Stillehavet, hvor delfiner og hajer medvirker.

Susse Wold fortæller om at bringe sin internationale forestilling om H.C. Andersen ud til publikum i både Herning og Hokkaido. Vi oplever hende i Japan, hvor hun læser eventyr højt for landets kronprins og besøger et hemmeligt tempel i bjergene. Og hun fortæller også om de svære ting, som da hun for få år siden troede, at hun havde en alvorlig hjertesygdom.

Bogen rummer også mange billeder fra Susse Wolds karriere og liv.

Bevæg dig

Til sidst i bogen stiller Susse Wold sig selv alle de nærgående spørgsmål, som hun forestiller sig, at mange har villet kende svarene på. Bevægelse handler om, hvor vigtigt der er at bringe sig ud i situationer, som flytter én.

En del af hendes inspiration kommer fra Einstein, som sagde: ”Nothing happens until something moves.”

Susse Wold siger det samme ”Bevæg dig ud i livet, tag til koncert, mød mennesker. Det er nærvær og kontakt med andre, der får en til at føle sig levende, så man kan holde sig munter, i stedet for at blive en sur, gammel kælling.”

Bogen er udgivet på Politikens forlag, som har skænket den til konkurrencen. Bogen koster 300 kroner hos boghandleren.

Hør Susse Wold læse bogens forord højt:

Opskriften på et godt seniorliv

Først publiceret: torsdag 3. oktober 2019
Artiklen er sidst opdateret lørdag 20. februar 2021 kl. 13:44

Emner: