LO Plus-kortet bliver til PlusKort. Det nye kort kan også hentes som app til din smartphone. Gør du det, er du samtidig med i konkurrencen om et gavekort på 10.000 kroner.

Vind 10.000 kroner: Nyt navn – men samme gode fordele og rabatter

LO Plus har ændret navn til PlusKort. Med kortet i hånden eller på mobilen, har du adgang til massevis af gode fordele og kontante rabatter. Se hvordan du vinder gavekort på 10.000 kroner.

Senest opdateret: lørdag 20. februar 2021

LO Plus-kortet har ændret navn til Pluskort fra 15. oktober.

Det sker som konsekvens af, at LO og FTF dannede den nye fælles hovedorganisation FH. Derfor passer navnet LO Plus ikke længere, da kortet er for alle fagforeninger under FH, der har tilsluttet sig fordelsprogrammet.

PlusKort er et gratis medlems-, fordels-, og rabatkort, som giver næsten 750.000 fagforeningsmedlemmer og medlemmer af Faglige Seniorer adgang til fordele og kontante rabatter i mere end 1.300 butikker og webshops landet over. Se mere her.

Har du et LO Plus-kort kan du fortsat anvende det. Du får ikke tilsendt et nyt PlusKort.

Hent app og vind 10.000 kroner

Du kan få PlusKortet som en app til din mobil, så du altid har dit PlusKort lige ved hånden, har overblikket over alle rabataftaler nær dig samt info om nye rabatter og spændende events.

Med app’en kan du tilmed finde informationer om alt fra lokalafdelinger til medlemsservice vedrørende dit fagforeningsmedlemskab.

Du kan læse mere og hente app’en her.

Henter du app’en kan du vinde et gavekort på hele 10.000 kroner i PlusKort app’en.

Alt du skal gøre er at aktivere rabatkuponen i app’en, så er du automatisk med i lodtrækningen. Vinderen får direkte besked d. 11. november 2019.

Rabat med PlusKort

Som medlem af en FH-fagforening kan du få rabat og fordele med dit PlusKort.

Har du et LO Plus-kort kan du fortsat anvende det. Du får ikke tilsendt et nyt kort i forbindelse med navneændringen til PlusKort.

Er kortet blevet væk? Se hvad du skal gøre her.

Medlemmer af HK er desværre ikke omfattet af PlusKort, men kan få rabat med Forbrugsforeningskortet.

 

Først publiceret: tirsdag 15. oktober 2019
Artiklen er sidst opdateret lørdag 20. februar 2021 kl. 13:42

Emner: