Grethe Blæsberg vandt rejsegavekort til Vitus Rejser på 2.000 kroner og er lun på en ferie på Bornholm sammen med sin mand John.

Grethe vinder rejsegavekort på 2.000 kroner: Sikke dog en dejlig besked

”Måske en tur til Bornholm”, lyder ferieønsket fra efterlønner Grethe Blæsberg, der er den heldige vinder af rejsegavekort til Vitus Rejser.

Senest opdateret: tirsdag 7. december 2021

”Sikke dog en dejlig besked og tusind tak for gaven”, lyder det fra Grethe Blæsberg.

Hun var blandt de over 1.000 der deltog i Faglige Seniorers julegave-konkurrence, og blev den heldige vinder af den store præmie: Et gavekort på 2.000 kroner sponseret af Vitus rejser.

”Hvor jeg vil rejse hen? Det har jeg ikke afgjort endnu, men måske bliver det til en tur med min mand John til Bornholm i foråret eller til sommer,” fortæller en glad Grethe Blæsberg til Faglige Seniorers nyhedsbrev.

”Jeg har været inde og kigge på Vitus Rejsers hjemmeside og med de mange spændende destinationer er det virkelig svært at vælge,” fortæller hun.

Læs også: Årets julegave: Vind rejsegavekort til hele verden på 2.000 kroner

Har været udstationeret

Grethe Blæsberg – der bor i Esbjerg – gik på efterløn i november 2015 efter 31 år som produktionsmedarbejder hos Viking, der laver forskelligt overlevelsesudstyr til skibe og off-shoreindustrien.

”Jeg rejste meget i forbindelse med mit job, hvor jeg oplærte medarbejdere på de fabrikker, virksomheden etablerede i udlandet. Blandt andet har jeg været udstationeret i Indonesien og Thailand,” fortæller Grethe Blæsberg, der har mange lokale venner de steder, hun har arbejdet.

”Og dem besøger jeg og min mand fortsat, når vi holder ferie,” fortæller hun.

Indblik i andre kulturer

Grethe Blæsberg holder af at opsøge de mennesker, der bor på de destinationer, hun rejser til. Og lære om andre kulturer og skikke.

”Det er så givende at få indblik i, hvordan andre mennesker lever og knytte venskaber på tværs af kultur og nationaliteter,” siger hun.

”Vi holder som regel en ferie hvert andet år, hvor vi rejser til oversøiske destinationer. Og hvert andet år gerne storbyferie i Europa i for eksempel Barcelona, Sofia eller Hamborg.”

Men i år går turen – måske – til Bornholm med Vitus rejser.

Har du lyst til at se, hvor du kan rejse hen – så se mere her.

Først publiceret: tirsdag 7. januar 2020
Artiklen er sidst opdateret tirsdag 7. december 2021 kl. 08:00