Du kan vinde Chris MacDonalds nye bog. Værdi: 300 kroner.

Vind ny bog af Chris MacDonald: Ikke til forhandling

Sundhedseksperten Chris MacDonald vil motivere os til at træffe nogle valg, som giver bedre trivsel. Vind hans nye bog.

Senest opdateret: mandag 10. februar 2020

Konkurrencen er slut: Vinder er Ivy Boldsen, Randers

Hvorfor bliver stadig flere af os syge, stressede og angste, selvom vi aldrig har haft bedre muligheder for at stortrives?

Det spørgsmål stiller en af Danmarks mest kendte sundhedsformidlere, Chris MacDonald. Og i sin nye bog ”Ikke til forhandling” forsøger han at besvare spørgsmålet og give nogle ideer til, hvordan vi kan gøre det bedre.

I bogen forklarer Chris Macdonald, hvorfor vi mennesker gambler med en række naturlige forudsætninger for vores trivsel.

Ved at se nærmere på menneskets fortid vil Chris MacDonald inspirere os til at se på os selv med helt nye øjne, så vi bliver i stand til at tænke anderledes.

Chris MacDonalds mål er at give os mod til at sige fra, når verden omkring os bliver så skør, at den kan skade os – og til at træffe nogle bedre valg, når det gælder søvn, kost og motion.

Kendt fra TV

Chris MacDonald er født 1973 i Minnesota, USA og uddannet cand.scient. i human fysiologi ved Københavns Universitet.

Chris Macdonald er en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholder inden for sundhed og har medvirket i en lang række TV-programmer.
Har tidligere skrevet bestselleren ”Du er ikke alene”.

Sådan vinder du bogen

Bogen ”Ikke til forhandling – Livets ligning” af Chris MacDonald er udgivet af Politikens Forlag, der har doneret et eksemplar til Faglige Seniorer. Du kan vinde bogen, der er på 380 sider og koster 300 kroner hos boghandleren.

Du kan deltage i konkurrencen på Faglige Seniorers Facebook-side eller ved at udfylde og indsende nedenstående kupon. Vi trækker vinderen mandag 10. februar.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Først publiceret: mandag 27. januar 2020
Artiklen er sidst opdateret mandag 10. februar 2020 kl. 14:37

Emner: