Rose spilles af stortalentet Jessie Buckley, der har begejstret publikum og anmeldere verden over med sin autenticitet og fremragende sangstemme.

Anmelderne er ellevilde: Nu kan du vinde biobilletter til “Wild Rose”

Hun arbejder med rengøring, men drømmer om at slå igennem som country-stjerne. Vind billetter til premierefilmen Wild Rose, som er rost af anmeldere over hele verden.

Senest opdateret: onsdag 7. april 2021

Konkurrencen er slut. Vinderne har fået tilsendt billeterne med posten.

Rose-Lynn er alenemor til to og arbejder som rengøringskone i Glasgow. Hun har en blakket fortid og en fabelagtig stemme og selv om hun er opvokset i den skotske arbejderby brænder hun for den upolerede countrymusik fra USA

Hendes store drøm er at flytte til Nashville og slå igennem som sanger, men drømmen om at stå på The Grand Ole Opry med skinnende cowboystøvler og eget band, synes meget lang væk, når man bor i Skotland.

Med hjælp fra sin chef, som skaffer Rose et møde med en legendarisk radiovært ved BBC og et par hårde verbale sandheder fra sin mor, Marion (Julie Walters), er Roses vej til lykken måske kortere end hun tror.

Rose spilles af stortalentet Jessie Buckley, der har begejstret publikum og anmeldere verden over med sin autenticitet og fremragende sangstemme.

”Wild Rose” er en original og opløftende film om familie, livsdrømme og musik, der kommer direkte fra hjertet.

Se filmtrailer

 

Først publiceret: mandag 20. juli 2020
Artiklen er sidst opdateret onsdag 7. april 2021 kl. 15:22