Forfatteren Siri Karlsen har selv været ude for en nærdødsoplevelse.

Vind bogen:  Nær død – oplevelser i en anden virkelighed

Vind en bog om nærdødsoplevelser. En opdagelsesrejse i videnskab og liv.

Senest opdateret: lørdag 20. februar 2021

Konkurrencen er slut: Tre vindere har fået bogen sendt med posten.

Da forfatteren Siri Karlsen i 2017 vågnede af koma efter en pludselig sygdom, var det med en klar og stærk erindring om en oplevelse, der helt overskred alt, hvad hun kendte til.

Det var ikke en drøm, men en oplevelse i en anden virkelighed. En nærdødsoplevelse.

Nu har hun skrevet en bog, hvor hun giver et indblik i fænomenet ved at skildre sine egne og andre nærdødsopleveres erfaringer, og de eftervirkninger man får efter en dærdødsoplevelse.

“For mig handler det ikke om at plædere for en udødelig sjæl og liv-efter-liv, men om, at indicierne for parallelle verdener og en helt anden omfattende og gennemtrængende bevidsthed er så stærke, at det giver mening, at vi åbner os for at undersøge det i stedet for at standse ved fordomme og skepsis.” Sådan skriver Siri Karlsen i sin bog Nær død, som handler om nærdødsoplevelser på både et personligt og et videnskabeligt plan.

Videnskabelige forklaringer

Bogen giver et indblik i, hvor langt nærdødsforskningen er, og hvad naturvidenskaben, hjerneforskningen, kvantefysikken, psykologien og teologien har af svar på området.

Siri Karlsen skriver i bogen: ”Vi kender ikke døden. Men vi har åbenbart adgang til et nøglehul.”

Alle, der har haft en nærdødsoplevelse, udtrykker, at de ikke kan leve videre som før; verden er forandret på godt og ondt.

Først publiceret: torsdag 23. juli 2020
Artiklen er sidst opdateret lørdag 20. februar 2021 kl. 14:32

Emner: