Sæt kaffe over, sæt dig godt til rette og nyd en spændende og romantisk bog.

Spændende og romantisk bog: Brombærvinter

Ny roman fra Sarah Jio om et uopklaret mysterium med et forsvundet barn.

Senest opdateret: tirsdag 9. februar 2021

Ny roman fra Sarah Jio er en spændingsfyldt og romantisk fortælling.

Bogen “Brombærvinter” starter i maj 1933 med en snestorm i Seattle, hvor et barn forsvinder.

En forårsaften kysser alenemor Vera Ray sin treårige søn godnat og tager på nattevagt. I løbet af natten begynder det at blæse op til snestorm, selvom det er maj måned. Da Vera endelig kommer hjem, er den lille Daniel forsvundet fra sin seng. Ude på gaden finder hun Daniels yndlingsbamse, men alle andre spor er dækket af sne. Vera prøver febrilsk at finde ud af, hvad der er sket med hendes dreng.

Næsten 80 år senere i maj også i Seattle er det blevet 2010. Det er igen snestorm og Claire Aldridge, som er journalist på den lokale avis, falder over den gamle forsvindingssag og bliver nærmest besat af at finde ud af, hvad der skete med den lille dreng. Samtidig opdager hun en uventet forbindelse mellem sig selv og Vera Ray, og det sætter Claires eget liv i perspektiv.

Om forfatteren

Sarah Jio er en rigtig feel good-forfatter, der har skrevet over ti succesfulde romaner fulde af historie, mystik og romantik.

Hendes bøger udkommer i 27 lande og har ligget på bestsellerlister verden over. Heriblandt vores naboland Norge, hvor hun er ekstremt populær, og hvor hendes bøger har solgt over en halv million eksemplarer.

På dansk er romanerne Alle blomsterne i ParisNår violerne blomstrer og  nu også Brombærvinter udkommet.

Romanen er udgivet på forlaget GAD og koster 250 kroner.

Bogen “Brombærvinter” udkom 23. september på Gads forlag.

Konkurrencen er afsluttet

 

 

Først publiceret: mandag 21. september 2020
Artiklen er sidst opdateret tirsdag 9. februar 2021 kl. 16:09

Emner: