Efterårsuhygge med ny spændende thriller.

Tør du? Vind den nye thriller “Drengen fra skoven”

Thrillermesteren Harlan Coben har skrevet en chokerende pageturner om mysterier og hemmeligheder i et lille samfund.

Senest opdateret: onsdag 7. april 2021

Konkurrencen er slut. Vindere er Margit Yde Noermark, Hvidbjerg, Ole Brendstrup Jensen, Snekkersten, og Inga Jensen, Esbjerg.

I en skov finder man en dreng, som tilsyneladende har levet længe i naturen helt alene. Han har ingen erindring om, hvor han kommer fra, og politiet opgiver at finde hans familie og overgiver ham til de sociale myndigheder i den nærmeste by. Medierne døber ham Wilde.

Tredive år senere er Wildes historie stadig et mysterium. Han er flyttet tilbage til naturen og har det bedst alene og udenfor.

Men da en lokal teenagepige ved navn Naomi forsvinder, bliver han kontaktet af den berømte TV-advokat Hester Crimstein, som dækker sagen. Hester og Wilde er forbundet ved en fælles tragedie i fortiden. Hun ved, at han har særlige evner og måske kan finde Naomi, der er en outsider som ham selv.

Wilde får færten af en grusom hemmelighed blandt magtfulde lokale kræfter, der kan ødelægge millioner af menneskers liv. Og så forsvinder endnu en teenager fra byen…

Bogen “Drengen fra skoven” er udkommet på Gads forlag 10. september. Den er på 368 sider, så der er til mange timers uhygge. Bogen koster 249,95 kroner og kan købes her.

Om forfatteren

Harlan Coben kaldes ikke uden grund for ”Krimikongen”. Hans bøger er oversat til mere end 40 sprog og solgt i over 70 millioner eksemplarer verden over. Mange af hans bøger er udkommet på dansk blandt andet ”Giv ikke slip”, ”6 år”, ”Savner dig” og ”I skoven”.

Først publiceret: tirsdag 6. oktober 2020
Artiklen er sidst opdateret onsdag 7. april 2021 kl. 15:19

Emner: