Vind en ny spændende krimi fra Oxford.

Spændende ny krimi “Skjult”

En kvinde og et barn bliver fundet låst inde i en kælder hos en dement mand i Oxford. De er kun akkurat i live, og det er ikke muligt at identificere dem.

Senest opdateret: onsdag 7. april 2021

Konkurrencen er slut. Vinderne er Svend Hjort, Birkerød, Ketty Karlsson, Hirtshals og Anni Jensen, Hedehusene

Kvinden kan ikke snakke, og hverken hende eller drengen figurerer i politiets database over savnede personer. Den forvirrede demente gamle mand, som ejer huset, påstår, at han aldrig har set dem før. Hele nabolaget er i chok – hvordan kunne det ske? Kriminalinspektør Adam Fawley ved, at intet er umuligt, og at ingen er så uskyldige, som de ser ud til.

Mens politiet desperate leder efter spor, falder Fawley over et gennembrud: en forbindelse til en uopklaret sag om en savnet kvinde og hendes barn. Da han indser, at den forsvundne kvinde boede i nabohuset, tror han at have opklaret begge mysterier. Men der er noget, som ikke stemmer med den lille dreng fra kælderen. Og sandheden er hårrejsende.

Om “Skjult”

“Skjult” er skrevet af den britiske bestsellerforfatter Cara Hunter. Hun bor i Oxford, hvor bogen foregår.

Bogen overrasker hele vejen igennem, så når man tror, at man har regnet den ud, så må man tro om igen.

Det er den 2. bog i serien om kriminalinspektør Adam Fawley. Den første bog “Familiens synder” udkom på dansk i februar i år, og var mindst lige så spændende.
Hver bog indeholder en selvstændig afsluttet historie, så du kan godt læse “Skjult”, selvom du ikke har læst den første bog i serien.

Bogen er udkommet 13. november 2020 på Gads forlag.  

 

Først publiceret: lørdag 14. november 2020
Artiklen er sidst opdateret onsdag 7. april 2021 kl. 15:18