Line Holm og Stine Bolther er allerede gået i gang med at skrive deres næste bog om historikeren Maria Just på Politimuseet.

Vind bogen: Holm & Bolthers krimi-debut rost til skyerne

Debut-krimi af makkerparret Line Tolstrup Holm og Stine Bolther "For barnets bedste". Du kan vinde bogen.

Senest opdateret: onsdag 7. april 2021

Konkurrencen er slut: Vindere er Leo Nørlund Jørgensen, Horsens, Jørgen Sipo Nyegaard, Aarhus, og Finn Jensen, Storvorde.
Historikeren Maria Just arbejder på Politimuseet og er i fuld gang med at forberede en udstilling om 100 års uopklarede mordsager, da Røde Kors’ generalsekretær findes myrdet på bestialsk vis med et mystisk tegn ridset ind i maveskindet.
“For Barnets Bedste” er den første bog om Maria Just af det nye krimimakkerpar Holm & Bolther.
Da Maria ved et tilfælde i Politimuseets arkiver finder en forbindelse mellem det spektakulære mord og et 52 år gammelt uopklaret dobbeltdrab i Hellerup, bliver hun ufrivilligt kastet ind i politiets opklaring, der trækker tråde til landets mest magtfulde mennesker og til et skamfuldt kapitel i danmarkshistorien.

Solgt til udlandet

Det er plottet i “For Barnets Bedste”, der fik fremragende anmeldelser, da den udkom, og som hurtigt blev solgt til udgivelse flere steder  i udlandet. Ikke underligt, at krimiparret Holm & Bolther allerede er gået i gang med at skrive den næste bog om historikeren Maria Just.
Hør Stine Bolther læse op fra krimien:

 

Erfarne forfattere

“For Barnets Bedste” er den første bog om Maria Just af det nye krimimakkerpar Holm & Bolther.

De er begge erfarne journalister, og gennem deres arbejde har de fået indgribende kendskab til virkelighedens kriminalhistorier. De har begge tidligere skrevet bøger hver for sig, men har nu valgt at forene deres viden og interesse for at vække fortællingen om Maria Just til livs.

Stine Bolther har i sin tid som forfatter bl.a. skrevet flere bøger om de største danske kriminalsager i samarbejde med danske drabschefer. I 2019 udgav hun bogen ”Kommissæren – mit liv som efterforsker”.

Line Tolstrup Holm, der til dagligt arbejder som undersøgende journalist, er heller ikke ny inden for kriminal-genren. Hun udgav i 2013 bogen ”Kuppet – Historien om danmarkshistoriens største røveri”.

Politikens Forlag har udgivet “For Barnets Bedste”. Den koster 250 kroner og kan købes her

Først publiceret: mandag 8. februar 2021
Artiklen er sidst opdateret onsdag 7. april 2021 kl. 15:16