Brug coronanedlukningen til at dyrke din hobby: for akrylmaling, sprog eller motion.

Coronatilbud fra AOF: Stort udvalg af kurser for 100 kroner

Lyt på foredrag, lær et nyt sprog eller udfold dig kreativt. Som et særligt tilbud under corona-nedlukningen kan du tage et AOF-kursus på nettet for 100 kroner.

Senest opdateret: mandag 8. februar 2021

AOF tilbyder nu aftenskolekurser til bare 100 kroner.

Undervisningen foregår online på din computer, så du kan deltage uanset, om du er ude eller hjemme. Perfekt til dig, som normalt har svært ved at finde tid i en travl hverdag. I kataloget finder du kurser inden for sundhed, sprog og kreativitet, så du kan nyde din interesse med ligesindede – på behørig afstand bag skærmen.

Inden for sprog kan du blandt andet lære spansk for begyndere, så du får et fornuftigt ordforråd og kan kommunikere på et grundlæggende niveau. Samtidig får du et indblik i spansk kultur og traditioner.

Brug dine hænder og din krop

Hvis du hellere vil have gang i kroppen, så tilbyder AOF også yoga til dem, som har brug for at pakke hverdagens gøremål væk, strække ud i muskler led og dermed skabe balance mellem krop og sind.

Har du derimod skruet hænderne godt på og har en masse ideer til kreative projekter, så er der også kurser at finde inspiration på. Du kan lære akrylmaling, hvor du ud fra dine egne ideer vil arbejde med farver, former og overflader, som er billedsprogets grundlæggende redskaber.

Se alle aktiviteterne i AOF’s katalog her

www.aftenskole.aof.dk kan du også finde andre onlinekurser, som ikke er omfattet af kampagnetilbuddet.

 

Først publiceret: mandag 8. februar 2021
Artiklen er sidst opdateret mandag 8. februar 2021 kl. 16:26