2-3-16-33-46 og 2-10. Det var tallene, der sikrede en pensionist i Sorø gevinsten på 69.678.692 kroner i Eurojackpot.

Konen sagde han skulle tage sig sammen: Pensionist vinder gigant-beløb

Pensionist fra Sorø vinder 69 millioner kroner i Eurojackpot. Han havde kun spillet med et par gange inden hans heldige tal gav gigant-gevinst.

Senest opdateret: fredag 8. oktober 2021

Det er en næsten ufattelig stor gevinst, som en pensionist kan hæve efter at han fredag vandt i Eurojackpot: 69 millioner kroner.

”Nu har jeg så mange penge, at jeg aldrig kan nå at få dem brugt. Det er jo helt surrealistisk. Heldigvis har jeg børn og børnebørn, der kan hjælpe mig af med nogle af dem,” lyder der fra pensionisten, der bor i Sorø.

Han ved godt, at han har været helt ekstremt heldig. Han har gennem tiden vundet mindre gevinster, hvilket hustruen flere gange har bemærket med en munter opfordring: ”Tag dig dog sammen mand – og vind en ordentlig gevinst”.

Det må man sige, at han nu har levet op til.

”Jeg har altid spillet Lotto og Tips og sådan noget, så i december måned tænkte jeg, at jeg skulle prøve noget nyt. Derfor tænkte jeg, at jeg ville give det en chance med fire tilfældige rækker hver fredag på Eurojackpot. Og det må man jo sige, har givet pote”, siger han muntert.

Her er den heldige talkombination der den store gevinst

Kunne slet ikke sove

Den heldige vinder opdagede først lørdag, at han havde vundet, da han kom i tanke om, at han lige ville tjekke tallene fra fredagens trækning.

”Først så jeg at stjernetallene var der begge to. Og derefter. Ja… Så passede de bare alle sammen. Jeg udbrød: ”Hold da kæft” og styrtede ud til min kone i køkkenet. Her viste jeg hende kuponen og sagde, at jeg vist havde vundet 69 millioner. Mine hænder rystede så meget, at jeg næste ikke kunne holde kuponen stille nok til at kunne vise hende den”, siger han og griner.

Parret kunne slet ikke sove om natten mellem lørdag og søndag, og de er begge to enige om, at de endnu ikke helt har forstået, hvad der er overgået dem.

Min kone skal have nye støvler

Manden, der nu kan skrive mangemillionær på sit CV, har altid arbejdet hårdt og har skullet spare på pengene.

”Det er jo underligt, når man sådan sidder og kigger på nettet, og tænker, at sådan nogle nye biler er frygtelig dyre. Det er slet ikke gået op for mig, at jeg jo kan købe den dyreste af dem og så stadig ikke kunne mærke det på økonomien”.

”Jeg ved godt, det er et luksusproblem. Men vi min kone for eksempel går rundt og fryser sine fødder og mangler et par varme støvler. Men hun kan ikke købe dem nogen steder. Hun er typen, der gerne vil prøve ting, før hun køber og vil desuden også gerne støtte de lokale butikker. Så hun må være en frysende mangemillionær lidt endnu. Haha. Og så elsker vi jo at rejse. Der må vi også lige vente lidt. Men så har vi god tid til at planlægge”, lyder det.

Det velhavende par vil også sende et beløb afsted til Kræftens Bekæmpelse og Hjerteforeningen.

Ønsk tillykke

Du kan ønske den heldige pensionist tillykke med den store præmie. Og fortælle, hvad du ville gøre, hvis du vandt 69 millioner kroner. Det kan du gøre på Faglige Seniorers Facebook-side – KLIK HER

Først publiceret: torsdag 11. februar 2021
Artiklen er sidst opdateret fredag 8. oktober 2021 kl. 16:28

Emner: