Går du med en lille anelse om, at hørelsen ikke længere er, hvad den har været, så tøv ikke med at få hørelsen undersøgt. Med PlusKort får du rabat hos Din Hørespecialist

Få rabat med PlusKort: Ret op på din høreskade, før det forværres

Til og med 29. april kan du med PlusKort spare helt op til 40 procent på egenbetalingen af høreapparatet "WIDEX Moment 220" hos Din Hørespecialist.

Senest opdateret: tirsdag 13. april 2021

Høretab kædes oftest sammen med dét at blive ældre.

Men det er ikke nødvendigvis årsagen – for cirka hvert tredje høretab skyldes en påvirkning af støj på arbejdspladsen eller for høj musik.

I dag findes der heldigvis smarte løsninger, som justerer et høretab på en diskret og brugervenlig måde – og i de fleste tilfælde får man tilskud til høreapparater fra det offentlige.

Er du medlem af en FH-fagforening, der er tilknyttet PlusKort, sparer du altid 10 procent af den resterende egenbetaling på høreapparater hos Din Hørespecialist.

Høreskade fra jobbet

Overstiger lydniveauet over 70 – 80 dB i en længere periode, kan det påvirke din hørelse, gøre dig trættere, mere stresset og i sidste ende resultere i flere sygedage. Erkendelsen af et høretab er vigtig for éns fremtidige evne til at høre

I 2010 var mere end 12 procent af de skader, der blev anmeldt til Arbejdstilsynet, høreskader.

Men mange tilfælde af høreskader og tinnitus bliver aldrig anmeldt, fordi der mangler viden og forståelse for, hvor alvorligt det er for den enkelte og for samfundet.

Få hørelsen undersøgt

Det skønnes, at personer med høretab venter mellem 7-10 år, før de får behandling, og det kan have konsekvenser for hørelsen på den lange bane.

Går du med en lille anelse om, at hørelsen ikke længere er, hvad den har været, så tøv ikke med at få hørelsen undersøgt.

Det er gratis at få undersøgt hørelsen hos Din Hørespecialist.

Få 40 procent i rabat

Til og med 29. april kan du med PlusKort spare helt op til 40 procent på egenbetalingen af høreapparatet “WIDEX Moment 220” hos Din Hørespecialist. Apparaterne har en naturlig lyd uden forvrængning, som er bygget til at kunne adskille tale fra støj.

Din Hørespecialist tilbyder et skræddersyet forløb, hvor de sørger for, at et sæt høreapparater er tilpasset præcis til dig og din hørelse.

Find din PlusKort rabat og se Din Hørespecialists aktuelle tilbud på høreapparater her.

Faglige seniorer får PlusKort-rabat

Du er automatisk gratis medlem af Faglige Seniorer - og dermed PlusKort - hvis du er senior i et af disse FH-fagforbund:

(HK/Danmark er ikke med i PlusKort, men Forbrugsforeningen)

3F – Fagligt Fælles Forbund
Blik og Rørarbejderforbundet
Dansk El-forbund
Dansk Metal
FOA – Fag og Arbejde
Fødevareforbundet NNF
HKKF – Hærens Konstabel og Korporalforening
Malerforbundet
Serviceforbundet
SL – Socialpædagogernes Landsforbund
TL – Teknisk Landsforbund
Dansk Jernbaneforbund

Læs mere om PlusKort og hvordan du får store rabatter her

Først publiceret: tirsdag 13. april 2021
Artiklen er sidst opdateret tirsdag 13. april 2021 kl. 22:03

Emner: