"Korpset" tager afsked med manér med de tre tilbageværende aspiranter. Foto: Lars E. Andreasen, TV2.

Endelig weekend: Det kan du glæde dig til at se i TV

Senest opdateret: fredag 23. april 2021

I denne uge slutter flere af de rigtig gode tv-serier; Korpset og Den Store Juniorbagedyst, som har været meget populære de sidste par måneder.

Til gengæld starter nye, gode serier, der træder i deres fodspor; britiske krimier og danske dokumentarer. Og ikke mindst krydres den næste uge med en håndfuld rigtig gode film!

Go’ TV-kigning!

Helen Mirren har den store hovedrolle i det fantastiske, autentiske drama, “Kvinden i guld”.

Fredag 23. april TV2 kl. 22.30: Dramatisk film med Helen Mirren

Den britiske stjerneskuespiller har hovedrollen i den spændende autentiske film, Kvinden i guld”. Her spiller hun den jødiske-amerikanske Maria Altmann, der 60 år efter krigen beslutter sig for at få de kunstskatte tilbage, som nazisterne stjal fra hendes familie, bl.a. Østrigs mest berømte maleri, Kvinden i guld, som Gustav Klimt malede af Maria Altmanns tante.

 

I guld og glimmer finder dommerne vinderen i Den Store Juniorbagedyst. Foto: DR

Lørdag 24. april DR1 kl.20.00: Den sidste kage skal bages

Så bindes forklædet for sidste gang i Den Store Juniorbagedyst 2021. De sidste fire juniorfinalister skal både tænke kreativt og bruge al deres bageekspertise, når de skal bare kager, der snyder alle sanser og lignet noget helt andet end kage. 

Sidste krampetrækninger, hedder sidste afsnit af den populære serie, Korpset. Foto Lars E. Andreasen, TV2

 

Mandag 26.april kl.20.00, TV2:  Sidste afsnit af “Korpset”

Efter kun halvanden times søvn er de tre sidste aspiranter i gang igen og de får brug for de allersidste krampetrækning før de kommer i mål – hvis de når det altså. Den ene af de seje kvinder, der er med i slutspurten, Sophie Fjellvang-Søllling, fylder i øvrigt 40 år nu på søndag, den 25. april.

 

Aller leder efter 19-årige Mark fra Odense i programmet “Forsvundet”. Fotograf Morten Schulz / Grafiker Mathias Klok

 

Mandag 26. april kl.20.00, DR1: Alle leder efter  Mark

TV-serien “Forsvundet” viser hvad der rent faktisk sker, når nogen forsvinder. I mandagens program er det 19-årige Mark fra Odense, som forsvinder efter en helt almindelig bytur med vennerne.

 

 

Mandag 26.april kl. 21.25, DR1: Ny britisk krimi, “The Bay”

Mange slugte første sæson af den britiske krimi-serie, The Bay, og nu er der heldigvis kommet en ny sæson. Kriminalbetjente Lisa Armstrong bliver sat på sagen om advokaten Stephen Marshbrook, der myrdes ved højlys dag foran øjnene på sin søn.

Et par ekstra stjerneskud

Lørdag 24. april kl.22.25, TV2: Husker du den britiske film “Slumdog Millionaire”? Hovedrolleskueskuespilleren Dev Patel har også hovedrollen i “Lion” – et autentisk drama fra 2016, som virkelig er værd at se.

Søndag 25. april kl. 23.20, TV2: Er du natteravn, så sender TV2 direkte fra Oscarfesten 2021 i Hollywood, hvor danske Thomas Vinterberg jo er nomineret til en Oscar for instruktionen af “Druk”.

Søndag 25. april kl.21.00, TV2 Zulu: “Sommeren ’92”, filmen om dengang vi blev europamestre i fodbold, bliver man aldrig træt at at se. Nu kan du se den igen.

Tirsdag 27.april kl. 20.30, TV2: “Kurs mod fremmede kyster”. Det er femte og sidste afsnit, og det er en genudsendelse, men det er afsnittet, hvor kronprins Frederik medvirker. Et gensyn værd.

Først publiceret: fredag 23. april 2021
Artiklen er sidst opdateret fredag 23. april 2021 kl. 07:21

Emner: