Mikkel Kryger og Puk Elgård er værter på TV2s store direkte naturshow pinsesøndag.

Endelig weekend: Det kan du glæde dig til at se på TV

En dejlig tv-pinse med gode film og shows, Eurovision Song Contest fra Rotterdam, og et møde med manden, der måske skal være Søren Ryge Petersens afløser.

Senest opdateret: mandag 24. maj 2021

“Hjælp naturen med at finde hjem”.

Det sympatiske budskab går lige til hjertet, når TV2 og Den Danske Naturfond går sammen om at få gang i at købe dansk jord fri og give det tilbage til sin egen orden ved et stort direkte tv-show pinsesøndag.

De to værter, Puk Elgaard og Mikkel Kryger, som skal gøre deres bedste for at få os alle til lommerne og donere penge til det gode formål, sender direkte fra Maltfabrikken i Ebeltoft, og undervejs i showet underholder bl.a. Martin Brygmann, Sys Bjerre og Oh Land.

Den Danske Naturfond er en dansk privat erhvervsdrivende fond, hvis formål er at forbedre naturen og vandmiljøet i Danmark, og som blev stiftet i januar 2015 af den danske stat, Villum Fonden og Aage V. Jensen Naturfond.

God TV-kigning!

 

De to nye danske kommentatorer, Henrik Milling og Nicolai Molbech, skal føre os gennem det internationale melodi grand prix. foto: Bjarne Bergius Hermansen.

Lørdag 22.maj kl.21.00 på DR1: Finale i Eurovision Song Contest

Torsdag kl.21 afgøres det om Danmarks bidrag med “Fyr og Flamme” igen i år kvalificerer sig til finalen lørdag aften. De 26 lande i finalen, der sendes fra Rotterdam i Holland, optræder foran 3500 publikummer – 20% af hallens kapacitet.

Søndag 22. maj kl.19.30 på TV2: Danmark redder jord

Det bliver et kæmpestort, direkte og helt sikkert også meget underholdende show,  når TV2 og Den Danske Naturfond samler penge ind til at købe danske jord fri og giver det tilbage til den vilde natur.

Kronprins Frederik er på havet og fange fisk på Færøerne. Foto: Morten Krüger.

Mandag 24. maj kl.20.00 på DR1: Frederik på Færøerne

Både dronningen og kronprinsen medvirker i programmet, hvor vi får et kig bag facaden og høre om hvordan kongehusets arbejder på at fastholde de stærke relationer til de vindomsuste øer i Nordatlanten. Frederik udforsker det moderne Færøerne på dykkertur i den enestående tangskov, til havs med fiskeren og på besøg i mesterkokkens køkken.

Birthe Neumann og Kurt Ravn har hovedrollerne i “Happy Ending”. Foto: Rolf Konow.

Mandag 24. maj kl. 20.55 på TV2: Happy Ending

Den danske film “Happy Ending” fra 2019 er en dejlig komedie om Helle (Birthe Neumann), der glæder sig til sin pensionisttilværelse med manden. Nu skal de rigtig ud og rejse, men Peter (Kurt Ravn) har andre planer. Han vil til at være vinimportør, så ægteskabet revner med et brag, og parret skal nu til at finde sig selv hver for sig.

Frank får fem små lam til Kastaniegaarden. Foto: Peter Wath.

Tirsdag 25. maj kl.20.00 på DR1: Frank og Kastaniegaarden

Vi er midt i forårsæsonen af den populære tv-serie, hvor fem små lam er læmmet. Frank må meget mod sin vilje acceptere at et af dem skal flaskes op, og mon ikke det er hans to børn, der har fået ham overtalt?

Nu skal vi alle lære Søren Vesters have at kende. Foto: Claus Rud.

Torsdag 27. maj kl. 21.25 på DR1: Søren Vesters have

Den sympatiske Søren Vester, som vi kender fra mange boligprogrammet, får nu sit efter have-program i to afsnit. Der går rygter om, at hvis det går godt med Søren Vester, så skal han måske afløse den legendariske 75 år gamle Søren Ryge. Så nu skal vi lære Søren Vesters hjem, den gamle præstegård i udkanten af Thiese, godt kende, når han skal indrette sin nye drømmehave.

 

Tre stjerneskud

Komedien “Blinkende Lygter” har en perlerække af skuespilleren i hovedrollerne.

Fredag 21. maj kl. 22.05 på TV2: “Blinkende Lygter” er en dansk kultfilm fra år 2000 med uforglemmelige scener som bæ-koen, puste æg og mange flere. Mads Mikkelsen, Søren Pilmark, Ulrich Thomsen og Sofie Gråbøl medvirer i en af dansk films mest absurde og morsomste film.

Tirsdag 25.maj kl.20.40 på TV2 Charlie: “Fasandræberne”. Mens vi venter på premieren på Jussi Adler-Olsens “Marco effekten”, så kan vi jo se en af de tidligere film, som har Nikolaj Lie Kaas i hovedrollen.

Mandag 24. maj kl. 20.00 på TV2“Hvide Sande” Den danske krimiserie er blevet en kæmpesucces, og nu er byen Hvide Sande ved Vesterhavet også begyndt at bruge serien i deres reklame til turisterne. Det kan man godt forstå!

 

 

Først publiceret: fredag 21. maj 2021
Artiklen er sidst opdateret mandag 24. maj 2021 kl. 10:02

Emner: