Vind bog og billetter til storfilmen “Marco effekten”

Jussi Adler-Olsen sender en personlig hilsen til Faglige Seniorers medlemmer og ønsker god tur i biografen til Marco effekten.

Senest opdateret: tirsdag 1. juni 2021

”Velkommen tilbage i samfundet og velkommen tilbage ind i biografmørket”.

I anledning af den store premiere i morgen aften på filmen Marco Effekten, sender filmens berømte forfatter Jussi Adler-Olsen en personlig video-hilsén til Faglige Seniors mange medlemmer.

Ulrich Thomsen har den store hovedrolle som Carl Mørck fra Afd. Q.

Efter næsten et års corona-forsinkelse har Marco effekten ramt Danmark. Med et helt nye team af skuespillere i spidsen, er der i morgen stor biografpremiere over hele landet på Jussi Adler-Olsens kendte krimi, der blev udgivet i 2012, og som dengang fik flotte anmeldelser og solgte i kæmpestore oplag.

Handling

Lejemord og svindel i millionklassen åbenbarer sig, da vicekriminalkommissær Carl Mørck og Afdeling Q begynder at grave i en henlagt kriminalsag om den efterlyste pædofilisigtet embedsmand, William Stark.

Ved den danske grænse har politiet anholdt en ung østeuropæisk dreng, Marco, i besiddelse af Starks pas.

Det nye fund bringer Carl Mørck og Afdeling Q på sporet af årelang systematisk korruption med ulandsbistand og mod opklaringen af et bestialsk mord dybt inde i den danske finansverden.

Seks film på vej

Jussi Adler-Olsen glæder sig til at se seniorerne igen begynder at gå i biografen.

De første fire bøger i serien Afdeling Q blev filmatiseret med Nikolaj Lie Kaas i rollen som Carl Mørck. Nu er der skiftet ud i rollerne, og det er Ulrich Thomsen, der har fået den karismatiske rolle.

De sidste seks bøger bliver filmatiseret de kommende 12 år, og allerede nu er arbejdet med den næste film, der har titlen “Den Grænseløse” i gang med forventet premiere i 2023.

De første fire film i serien, ’Kvinden i buret’ (2012), ’Fasandræberne’ (2014), ’Flaskepost fra P’ (2016) og ’Journal 64’ (2018) blev enorme biografsucceser herhjemme og har sammenlagt solgt næsten 3 mio. biografbilletter.

Vind billetter og bogen

Faglige Seniorer, Nordisk Film og Politikens forlag udlodder i samarbejde 5 x to biografbilletter samt kriminalromanen Marco Effekten til fem heldige vindere.

Biografbilletterne kan indløses i Nordisk Films biografer over hele landet til forestillingen Marco Effekten.

Vindere er Vibeke Traun, Bogense, Karl Kristian Jensen, Holstebro, Birthe Buchwald Sønderskov, Skælskør,
Lis Holde, København NV og Ole Raun-Petersen, Varde.

Først publiceret: tirsdag 25. maj 2021
Artiklen er sidst opdateret tirsdag 1. juni 2021 kl. 10:15