TV2 krimiserien "Hvide Sande" er igen ugens mest sete TV-program.

Endelig weekend: Det kan du glæde dig til at se i TV

EM i fodbold fløjtes i gang i aften i Rom, og derefter er resten af TV-sommeren sport, sport, sport! Men vi har lykkedes med at finde et par gode film og underholdningsprogrammer alligevel.

Senest opdateret: tirsdag 7. december 2021

Så tager vi hul på den måske største sportssommer nogensinde.

Jeg ser ikke på sport hverken i virkeligheden eller på TV. Men et langt liv har lært mig, at der er kampe, der ikke kan vindes, f.eks. kampen mod store sportsturneringer på TV.

Og  efter EM i fodbold venter Tour de France, Wimbledon, OL… er der mere jeg har glemt?!

God TV-kigning!

EM i fodbold fredag kl. 21.00, DR1

Så er vi i gang. Tyrkiet og Italien fra gruppe A åbner EM i Rom.. I alt 55 kampe i en måned lang fodbold-fest. HER på DRs hjemmeside kan du se hvem der spiller, hvornår de spiller og hvor du kan se kampen.

De tre DR-værter, som skal føre os gennem kampene; Henrik Liniger, Josefine Høgh og Andreas Kraul. Foto DR.

Sover Dolly på ryggen fredag kl. 22.15, TV2

Dansk komedie om Anne (Lene Maria Christensen), der beslutter sig at blive gravid med en sæddoner, og opsøger doneren (Nikolai Lie Kaas), og så bliver det lidt kompliceret! Super sjov og finurlig komedie fra Hella Joof fra 2012.

Lene Maria Christensen og Nikolaj Lie Kaas har hovedrollerne i komedien “Sover Dolly på ryggen?”.

Dans Dans Dans lørdag kl. 20.45, DR1

DR sender LIVE fra flere steder i landet, når der skal konkurreres om hvem der danser mest. Der vil være discodansere, tangodansere, dancehalldansere, flamencodansere og mange flere. Der er kort fortalt højt humør – og tempo – når DR byder seerne op til dans lige efter landskampen. Værter er bl.a. Sofie Østergaard og Joakim Ingversen.

DR byder op til dans med Joakim Ingversen og Sofie Østergaard. Foto: DR

Genforeningsfest i Sønderjylland søndag fra kl. 8.10 på TV2/kl.8.30 på DR

Dronning Margrethe, kronprins Frederik og hans søn, prins Christian er med i front, når Sønderjylland fejrer 100 året for genforeningen med Danmark. Den store fest blev udskudt sidste år på grund af corona, men nu sættes alle sejl til, og de to tv-stationer konkurrerer hele søndagen mod hinanden om at vise det allerbedste fra festen.

Dronning Margrethe har både kronprins Frederik og prins Christian med til Genforeningsfesten i Sønderjylland. Foto: Keld Navntofte, TV2.

Hvide Sande mandag kl.20.00, TV2

Thomas og Helen følger stadig en masse spor i Hvide Sande, men de er ved at være tæt på sandheden om mordet på den unge tysker, så pludselig bliver det brandfarligt for de to. Vi er desværre allerede ved afsnit 7 af 8 i den spændende serie.

3 stjerneskud

Miraklet på Hudsonfloden søndag kl. 16.15 på Kanal 5

Mange husker de spektakulære billeder af flyet, der mavelandede på Hudsonfloden midt i New York. Clint Eastwood har filmatiseret den dramatiske hændelse, og det er der kommet en super god film ud af. Det gør der faktisk altid, når “Clinten” går bag kameraet.

“Tilbage til stenalderen” er temaet i den nye omgang af Alene i vildmarken USA.

Alene i vildmarken USA mandag kl. 23.25, DR1

Jeg har et svagt punkt for de originale underholdnings-programmer, der går sin gang over hele verden. I den nye amerikanske udgave af Alene i vildmarken skal de tre deltagere overleve i en måned i den arktiske del af Canada af en død moskusokse (!) og uden redskaber.

Mission: Impossible tirsdag kl.20.40, TV2 Zulu 

Det er ikke fordi jeg har et svagt punkt for Tom Cruise, men han har altså lavet mange gode film i begyndelsen af sin karriere. Dette er den første – og eneste virkelig gode – af de efterhånden mange Mission: Impossible film.

 

Ugens mest sete TV-program

  1. HVIDE SANDE - krimiserie TV2 - 561.000 seere
  2. JO FÆRRE JO BEDRE - quizshow TV2 - 496.000 seere
  3. BELIGGENHED, BELIGGENHED, BELIGGENHED - TV2 - 457.000 seere
  4. HORISONT - DR1 - 436.000 seere
  5. LEGO MASTERS - TV2 - 401.000 seere

Først publiceret: fredag 11. juni 2021
Artiklen er sidst opdateret tirsdag 7. december 2021 kl. 09:00