"Den gode spion" er et intenst drama om en virkelig historie fra 60'ernes kolde krig.

Vind billetter til hedt drama fra den kolde krig: Den gode spion

Vind billetter til premierefilmen ”Den gode spion” om manden, der fik afgørende betydning for atomkapløbet under Cubakrisen og den kolde krig.

Senest opdateret: tirsdag 7. december 2021

Elsker du et godt drama baseret på virkelige hændelser med spioner, slyngelstater og dødsensfarlige våben – så er filmen ”Den gode spion” helt sikkert noget for dig.

Filmen er baseret på den sande historie om ingeniøren og forretningsmanden, Greville Wynne, som fik afgørende betydning for at demontere det sovjetiske atomvåbenprogram og slutte Cuba-krisen.

Få nyhedsbrev med konkurrencer

Vær med i de mange konkurrencer hos Faglige Seniorer og vind bøger, biografbilletter, lækre brunch for 2 og meget mere.

Se konkurrencerne i Faglige Seniorers nyhedsbrev hver onsdag morgen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet HER - det er gratis.

Greville Wynne forretningsmand og lever et helt almindeligt liv med sin kone, Sheila og deres søn i London. I 1960 opsøges han af den britiske efterretningstjeneste på grund af hans mange forretningsrejser i Østeuropa.

Nu rekrutteres Greville til at smugle tophemmelig information ud af Sovjetunionen for MI6 og CIA. Mødet med hans russiske kilde, Oleg Penkovsky med kodenavnet, Ironbark, bliver begyndelsen på en ekstremt farlig mission og et ekstraordinært venskab.

Benedict Cumberbatch, som tidligere har spillet spion i thrilleren “Dame, Konge, Es, Spion” har hovedrollen som Greville Wynne.

Filmen har premiere 8. juli.

Se forfilmen her:

Du kan vinde billetter

Sammen med Scanbox Entertainment sætter Faglige Seniorer 5 x 2 billetter på højkant i konkurrencer.

Vindere er Dorte Kjæmpe, Herlev, Erik Viggo Jensen, Horsens, Jytte Lønborg, Esbjerg Ø, Knud Thorsen, Nørresundby og Jytte Blaabjerg, Taastrup.

 

Først publiceret: tirsdag 15. juni 2021
Artiklen er sidst opdateret tirsdag 7. december 2021 kl. 09:00