forsiden af Sebastian Fitzeks bog Passager 23

Sebastian Fitzek er Tysklands mest solgte thriller-forfatter.

Vind bogen: Fitzeks nye thriller “Passager 23”

"Passager 23" er en selvstændig psykologisk thriller af Sebastian Fitzek. Plottet er politipsykologen Martin Schwartz, der vil finde ud af hvorfor hans kone og søn fem år tidligere forsvandt fra et krydstogtskib.

Senest opdateret: onsdag 7. juli 2021

Passager 23 er en selvstændig psykologisk thriller af Sebastian Fitzek, der netop er udkommet.

Plottet i den spændende thriller, handler om Martin Schwartz, der er psykolog hos politiet. Han mistede sin kone og søn for fem år siden under en ferie på krydstogtskibet Sultan of the Seas, men ingen kunne fortælle ham, hvad der nøjagtigt skete. Martin har været et vrag lige siden og bedøver sig selv ved at begive sig på rene selvmordsmissioner som hemmelig efterforsker.

Midt i en mission modtager han et opkald fra en mærkelig gammel dame, der kalder sig selv thrillerforfatter og har et tip til ham: Han skal om bord på Sultan igen, for så vil han få beviset på, hvad der skete med hans familie. Martin har svoret aldrig at sætte foden på et skib igen – men han kan ikke lade være og følger tippet, da han får at vide, at en pige, der forsvandt på Sultan for flere uger siden, er dukket op igen. Med Martins søns bamse i armene!

Forfatteren

Sebastian Fitzek er kendt for at skrive intense, psykologiske thrillers, der alle har et højt tempo og et effektivt plot. Tidligere i år udkom thrilleren Patienten og den 3. november 2021 udkommer Plads 7A.

Sebastian Fitzek er forfatter og journalist. Siden han debuterede i 2006 med Die Therapie (da. Terapien, 2007) er han landet i toppen af bestsellerlisterne, hver gang han er kommet med en ny bog. Indtil nu har den tyske bestsellerforfatter solgt over 13 millioner bøger på 24 sprog.

Bogen koster 230 kroner og kan blandt andet købes hos Bog & Ide

Vind bogen

Forlaget Gutkind og Faglige Seniorer udlodder to eksemplarer af “Passager 23” til Faglige Seniorers medlemmer.

Vinderne er Anne Jonassen, København og Bente Porsborg, Næstved.

Først publiceret: fredag 18. juni 2021
Artiklen er sidst opdateret onsdag 7. juli 2021 kl. 13:33