Efter sejren i Amsterdam over Wales er de danske spillere sikret cirka 1,5 million kroner i bonus hver. Foto: DBU

Spillerne scorer millioner på sejrene ved EM

De 26 populære danske landsholdspillere er nu også blevet EM-millionærer.

Senest opdateret: lørdag 3. juli 2021

Der går mange timers hård træning til, og der er mange dages afsavn fra kærester, koner og børn under sådan en EM-turnering. Men det er også godt betalt i den sidste ende, hvis de vinder og vinder og vinder, som de danske drenge gør lige nu.

SE og HØR skriver i det nye nummer, at de 26 medlemmer af truppen  – som også inkluderer spillerne på reservebænken, som måske aldrig kommer på grønsværen – får præmiepenge fra UEFA, og det beløb er støt stigende jo flere kampe de vinde.

3 millioner for EM-titlen

Før kampen mod Tjekkiet har de danske drenge sikret sig næsten halvanden million kroner hver, og med sejren lørdag aften får de to millioner kroner hver især i bonus.

Og hvis vi – banke under bordet! – vinder finalen søndag 11.juli, så får alle 26 i truppen en kontant bonus på tre millioner kroner som tak for den store indsat.

Det kan virke som mange penge, men i fodbold-regi er det knap så meget. Mange af spillerne er vant til at tjene penge i den størrelsesorden.

SE og HØR skriver, at de helt store profiler på landsholdet, som Simon Kjær, Andreas Christensen og Kasper Schmeichel alle tjener over 40 millioner kroner om året.

Først publiceret: lørdag 3. juli 2021
Artiklen er sidst opdateret lørdag 3. juli 2021 kl. 21:33