Er der bekymret for corona? Se de aktuelle smittetal for den kommune, hvor du du bor, på oversigten fra Statens Serum Institut.

Se om smitten går amok, der hvor du bor

Antallet af smittede bare stiger og stiger efter dansk fodboldfeber. Men hvor galt ser det ud, der hvor du bor? Tjek smittetal her og se, hvor du kan blive testet.

Senest opdateret: onsdag 21. juli 2021

Flere og flere bliver smittet med corona.

For første gang i mange måneder registreres der nu igen daglig over 600 smittede. Formentlig godt hjulpet på vej af at Danmark har været ramt af rød-hvid fodboldfeber.

Er du bekymret for, hvor mange der er smittet, der hvor du bor, så kan du blive opdateret med de seneste tal fra Statens Serum Institut på et interaktivt kort med tal for din kommune – og for hele landet.

Få de seneste nyheder og råd til seniorer om corona

Gør som 132.000 andre seniorer.
Få vores gratis nyhedsbrev om corona, pension, tillæg og meget andet. Samtidig deltager du i konkurrencen om brunch for to

Tilmeld nyhedsbrevet her

”Vi ser stigende smitte, og vi kan ikke sige, hvor meget af den, der er knyttet til fodboldarrangementer. Men vores fornemmelse er, at det er noget af det, siger Henrik Ullum, der er administrerende direktør i Statens Serum Institut.

En måde at få opfanget smitten, så den ikke løber løbsk, er at blive testet, inden man går ud, så man ikke smitter nogle andre, og efter man har været ude, opfodrer han.

Se hvor du kan få lavet en test nær dig – se kort med din kommune og over teststeder i hele landet.

Vaccinerede kan nøjes med at lade sig teste, hvis de har symptomer eller ved, at de har været udsat for smitte.

Her kan du se smittetal for din kommune

Her kan du finde teststed nær dig

 

Først publiceret: fredag 9. juli 2021
Artiklen er sidst opdateret onsdag 21. juli 2021 kl. 09:49