Anna Fredrikssons nye bog handler om venskab, madlavning og om at det aldrig er for sent at bliver hovedkulds forelsket.

Bog om senior-kærligheden: Tirsdagsklubben

Anna Fredriksson har skrevet adskillige svenske TV-serier, og er nu sprunget ud som succesfuld forfatter.

Senest opdateret: tirsdag 7. september 2021

Svenske Anna Fredriksson havde arbejdet som manuskriptforfatter på adskillige svenske tv-serier, inden hun debuterede som forfatter i 2011 med romanen Sommarhuset, der har solgt over 150.000 eksemplarer i hjemlandet Sverige.

Den nye roman, Tirsdagsklubben, handler om Karin, der ikke tænker så nøje over det, da hun tilmelder sig et aftenkursus i avanceret asiatisk madlavning hver anden tirsdag. Hun har bare brug for at bryde med hverdagen, der er præget af bekymringer og ensomhed efter hendes mands pludselige slagtilfælde.

Passioneret kok

Madlavningskurset ledes af Henrik, en passioneret og succesrig kok, og det bliver et tiltrængt pusterum for Karin. Her møder hun andre madglade mennesker, lærer nye sider af sig selv at kende og mærker kærligheden spire på ny. Lidt efter lidt går det op for Karin, at hendes liv måske ikke er, som hun inderst inde ønsker det, og hun begynder at sætte spørgsmålstegn ved alt det, hun tidligere troede, var sandt. Men tør hun følge sine egne drømme og sætte sit trygge liv over styr? Eller skal hun stille sig tilfreds med tilværelsen, som den er?

Tirsdagsklubben er en roman om venskab, madlavning og livets svære valg. Om at det aldrig er for sent. Og om at blive helt og aldeles hovedkulds forelsket – ligegyldigt hvor gammel man er.

Vind bogen

“Tirsdagsklubben” udkom 12. august, og koster 270 kroner. Bogen kan købes her.

Forlaget Gyldendal og Faglige Seniorer har sammen udloddet tre eksemplarer af “Tirsdagsklubben”.

Brian og Susanne fra Faglige Seniorer trækker vinderne tirsdag 7. september.

Vindere er Lisbeth Gotfredsen, Knebel, Finn Andersen, Odense og Doris Beukel, Haderslev.

Først publiceret: mandag 30. august 2021
Artiklen er sidst opdateret tirsdag 7. september 2021 kl. 12:19

Emner: