Vind bogen: Ny thriller Krybdyrmemoirer

Norsk psykologisk thriller-debut om sorg, skam og farligt begær.

Senest opdateret: tirsdag 7. december 2021

Fortællingen i Krybdyrmemoirer følger to spor:

Det første foregår i sommeren 2017, hvor Mariam og datteren Iben kommer op at skændes under en indkøbstur. Da Iben bliver væk, er Mariams første indskydelse, at datteren har gemt sig for at straffe hende.

Hun ved, at hun burde gå rundt og lede, men i stedet kører hun væk i raseri. Først da hun kommer hjem til sin mand om aftenen, går det op for hende, at Iben ikke er løbet sin vej. Hun er forsvundet. Så da politifolkene Roe og Ronja bliver sat på sagen, er der allerede gået mange timer, siden nogen sidst så Iben.

Det andet spor foregår i begyndelsen af 00’erne. Liv læser til sygeplejerske og bor i et kollektiv med to unge fyre. Efter en fest beslutter kollektivet sig for at købe en kæmpepyton, som de døber Nero.

Liv er draget af slangen fra første sekund. Hun passer den på sit værelse og udvikler en usædvanlig og intim forbindelse med den. Men i takt med, at slangen vokser, skal der også større og større bytte til at mætte den …

Krybdyrmemoirer er skrevet af norske Silje O. Ulstein og solgt til udgivelse i 11 lande.

Vind bogen

Bogen udkommer den 22. september 2021 på Gutkind Forlag.

Vindere er Richard Strand, Sorø, Lars Peter Andersen, Hjørring og Merete Clausen, 5200 Odense V.

 

Først publiceret: tirsdag 14. september 2021
Artiklen er sidst opdateret tirsdag 7. december 2021 kl. 09:18

Emner: