Vind bogen: Ny psykologisk thriller: Plads 7A

Plads 7A er en ny selvstændig psykologisk thriller af tyske Sebastian Fitzek. Du kan vinde bogen.

Senest opdateret: mandag 14. februar 2022

Mats Krüger lider af panisk angst for at flyve. Efter sin kones død emigrerede han til Argentina og afbrød kontakten med sin datter Nele. Da den højgravide Nele beder ham komme tilbage til Tyskland og hjælpe hende i tiden efter at barnet er født, kan han ikke længere undvige sin angst.
Således sidder Mats på natflyet fra Buenos Aires til Berlin og forsøger at tøjle sin flyskræk. Men kort efter takeoff bliver det tydeligt, at det hverken er turbulens eller tekniske fejl, han skal frygte: Der er nemlig et dødbringende våben på flyet, som enhver kan bringe med ombord, og som ingen security i verden vil kunne afsløre.

Om forfatteren

Sebastian Fitzek er kendt for at skrive intense, psykologiske thrillers. Hans bøger er standalones, der alle har et højt tempo og et effektivt plot.

Sebastian Fitzek har solgt over 13 millioner bøger på 24 sprog, og herhjemme er han slået igennem med Patienten og Passager 23.

Fitzek har som den første – og eneste – tyske forfatter modtaget The Ripper Award, den store europæiske krimipris, der hidtil primært er gået til nordiske forfattere, blandt andre Jussi Adler-Olsen og Henning Mankell.

Vind bogen

Bogen udkommer den 3. november på Gutkind forlag. Vejledende pris er 249,95 kroner.

Vi trækker lod om 3 bøger den 22. november.

Vindere er Kirsten Vogel, 8000 Aarhus C, Claus Larsen Karrebæksminde og Kaj Nielsen Nakskov.

Først publiceret: søndag 14. november 2021
Artiklen er sidst opdateret mandag 14. februar 2022 kl. 15:45