Lyt til gratis webinar og hør 10 gode råd om overgangen til seniorlivet.

Gratis webinar om den gode overgang til seniorlivet

Sundhedsstyrelsen holder webinar om 10 gode råd til overgangen mellem arbejdsliv og pension. Hør om overvejelser du kan gøre dig, og ting du skal være opmærksom på, når du planlægger at trappe ned eller helt forlade arbejdsmarkedet.

Senest opdateret: torsdag 25. november 2021

Overgangen fra arbejdsliv til seniorliv er noget mange mennesker ser frem til. For de fleste er seniorlivet også en livsfase med høj livskvalitet. Mange seniorer er et sted i livet, hvor de har masser af overskud til at kaste sig ud i nye ting. I dag er pension derfor mere udvikling end afvikling. 

Perioden lige omkring overgangen kan dog også være en svær tid, hvor der dukker mange spørgsmål op om hvad du nu skal engagere dig i, hvad der skal give mening herfra, hvilke fællesskaber du skal være en del af, og hvem du er, når du ikke længere arbejder. At gå på pension kan give en ny frihed, men det kan også være en frihed, der kan være svær at håndtere.

Oplægsholder

Aske Juul Lassen, ph.d., rådgiver og formidler om pensionsovergange og seniorarbejdsliv i Den 3. Akt og lektor ved Center for Humanistisk Sundhedsforskning på Københavns Universitet. Aske Juul Lassen er etnolog og har i 10 år forsket i seniorers hverdagsliv og nye måder at forstå pensionen på. Han har udgivet bogen ’Livets tredje akt’, podcasten ’Pensionens 10 bud’ og han har været med til at udvikle Sundhedsstyrelsens 10 gode råd om overgangen.

Sådan kommer du med på webinaret

Webinaret henvender sig til alle, som ønsker nye perspektiver på, hvordan man kan få en god overgang fra arbejdsliv til seniorliv.

Webinaret foregår den 25.november fra klokken 15.30 til 17.00.

Det er gratis at deltage, og tilmelding er ikke nødvendig.

Du kan deltage her

Først publiceret: lørdag 20. november 2021
Artiklen er sidst opdateret torsdag 25. november 2021 kl. 12:14

Se, hvad vi ellers skriver om:

  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.