Hvem skal arve? Gratis webinar om arv

To gratis webinarer skal gøre os klogere på arveret. Det ene er målrettet ægtepar og det andet enlige. Se her, hvordan du kommer med

Senest opdateret: tirsdag 16. maj 2023

​​​​​​​På to webinar går advokatfuldmægtig Rosa Thomsen fra Alliance Advokater Hørsholm i dybden med arveret.

Webinarerne er arrangeret af Penly, og det er gratis at deltage.

Arveret for ægtepar:
Har I sikret hinanden, selv om I er gift? Få styr på arvereglerne nu

Selvom man er gift, er det ikke det samme som, at man arvemæssigt er stillet bedst muligt i alle tilfælde. På dette webinar får I svar på, hvordan arven bliver fordelt, når I er gift. Vi gennemgår reglerne, og hvad I skal være særligt opmærksomme på, når der er henholdsvis dine, mine og vores børn inde i billedet.

Rosa Thomsen fra Alliance Advokater Hørsholm kommer også ind på, hvordan I kan skatteoptimere arven, og hvorfor det ikke altid er den bedste løsning at sidde i uskiftet bo.

Webinaret afholdes onsdag den 26. april kl. 16.00 – 17.00.

Du behøver ikke at kunne deltage på dagen. Webinaret bliver optaget, og link til videoen bliver sendt til samtlige registrerede efter webinaret.

Arveret for enlige:
Er du enlig med eller uden børn? Få styr på arvereglerne nu

Har du børn, bliver du klogere på, hvordan du kan sikre dine børn med særeje, og du kommer til at høre mere om dine muligheder for skatteoptimering af arven.

Har du ikke børn, kommer Rosa Thomsen fra Alliance Advokater Hørsholm bl.a. ind på 30 % løsningen, hvor du kan tilgodese en forening, og samtidig forøge arven til dine arvinger.

Webinaret afholdes tirsdag den 30. maj kl. 16.00 – 17.00.

Du behøver ikke at kunne deltage på dagen. Webinaret bliver optaget, og link til videoen bliver sendt til samtlige registrerede efter webinaret.

Først publiceret: mandag 3. april 2023
Artiklen er sidst opdateret tirsdag 16. maj 2023 kl. 14:51

Se, hvad vi ellers skriver om:

, , og
  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.