Medlemmer af Faglige Seniorer kan købe dagsbillet med rabat til messen.

Rabat til Faglige Seniorer: Ta’ med på livsstilsmessen Alderbedst

Premiere på ny livsstilsmesse for den voksende gruppe af aktive 60+'ere. AlderBedst er Danmarks nye messe for nysgerrige seniorer og holdes i Fredericia 15. - 17. november.

Senest opdateret: onsdag 25. september 2024

Målgruppen er seniorer på den rigtige side af 60 år, når MESSE C Fredericia i november blænder op for AlderBedst 2024 – Danmarks nye livsstilsmesse for det modne publikum.

Hele 8.000 m2 udstillingsareal vil være i brug på messen, der har premiere 15.-17. november.

Flere end 100 udstillere har meldt sig klar til at præsentere produkter og services, der henvender sig til det voksne publikum, som er messens målgruppe.

“Antallet af borgere over 65 år er steget med godt 260.000 de seneste 10 år, således at cirka hver femte dansker i dag er 65+. Rigtig mange har et godt helbred, god økonomi og stort overskud til familie, aktiviteter og oplevelser – måske ved siden af et fortsat aktivt arbejdsliv. Med AlderBedst samler vi alt det bedste til det gode seniorliv, fortæller Lars Søndergaard, messechef i MESSE C.

Faglige Seniorer og Seniorklar

Også Faglige Seniorer og SeniorKlar er med på messen med en stand.

“Vi glæder os til at fortælle både om Faglige Seniorers mange aktiviteter og om SeniorKlar, der er et tilbud til seniorer i arbejde med tips og råd til overgangen til pensionistlivet – og muligheden for at strække arbejdslivet lidt længere,” siger direktør i Faglige Seniorer Palle Smed.

Ni temaområder

Den nye publikumsmesse indrettes med ni temaområder, hvor nogle retter sig mod produkter og oplevelser her og nu eller på den korte bane, og andre stiller blandt andet skarpt på vigtigheden af at få planlagt den tredje alder bedst muligt økonomisk og praktisk.

Temaområder har disse overskrifter: Rejser, På hjul, Smagstorv, Mode, Fritid, Bolig, Finansiel Frihed, Skønhed & Velvære samt Hjælp & Rådgivning.

Der sker en masse på fire scener

Udover en lang række spændende udstillere kommer den første AlderBedst messe til at præsentere et brag af et sceneprogram til de besøgende.

Med hele 90 informative, inspirerende og underholdende indslag har det været nødvendigt at tage hele fire scener i brug, så programmet bliver et sandt overflødighedshorn.

Oplev blandt andet masser af rejseforedrag, indlæg om sundhed, bolig i udlandet, økonomisk livsmål, forfatterforedrag, livet som vinbonde og meget, meget mere.

Mød blandt andet Cecilie Hother med et indlæg om at flytte til udlandet, “Giv dit liv et serviceeftersyn” med TV-læge Peter Qvortrup Geisling, “Kræft, trit og retning” med Søs Egelind, oplev Kirsten Siggaard Fra korpige til Piaf og den tidligere TV-vært Jan Swyrtz fra ”Luksusfælden” på AlderBedst-scenen.

Entre til halv pris – og præmier for 50.000 kroner

Medlemmer af Faglige Seniorer kan købe dagsbillet med rabat.

Køb din billet i forsalg på www.alderbedstmessen.dk og brug rabatkoden FS2024
Du kommer ind for kun 50 kroner (normalpris kr. 100,-)

Samtidig deltager du automatisk i konkurrencen om præmier for mere end 50.000 kroner.

Messe C ligger på Vestre Ringvej 101, 7000 Fredericia.

Du kan læse mere om livsstilsmessen AlderBedst her.

Først publiceret: onsdag 25. september 2024
Artiklen er sidst opdateret onsdag 25. september 2024 kl. 15:56

Se, hvad vi ellers skriver om:

, og
  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.