Nyheder

Se med søndag aften: Krag og Virkners stormfulde kærlighed

Jens Otto Krag var med til at forme det velfærds-Danmark, vi har i dag. Men samtidig var han gift med Helle Virkner, og deres spektakulære ægteskab er den røde tråd i DRs nye drama-serie, der har premiere søndag aften klokken 20.

Op mod 25 nærhospitaler og flere læger på vej

Folketingets parter er enige om at oprette op mod 25 såkaldte nærhospitaler. Det fremgår af ny sundhedsaftale.

Få svaret her: Hvad er et nærhospital?

En stor del af en sundhedsaftale, som alle Folketingets partier står bag, er oprettelsen af op til 25 såkaldte nærhospitaler.

Stigende priser: Danskerne ramt af sortsyn

Forbrugertilliden for maj måned falder til minus 22,4 og er dermed den laveste nogensinde.

Godt nyt: Færre får corona på plejehjem

Der bliver længere og længere imellem, at landets plejehjemsbeboere får en positiv covid-19-test. Men færre beboere bliver også testet i øjeblikket

Vi skal snart til valg: Sådan stemmer du til EU-valget

1. juni skal vi stemme om Danmarks deltagelse i det europæiske samarbejde om sikkerhed og forsvar ved at afskaffe EU-forsvarsforbeholdet. Se, hvordan du stemmer.

Vind billetter til ny dansk film: Esthers Orkester

Premiefilmen “Esthers Orkester” er en varm, rørende og humoristisk fortælling om kærlighed og familie. Oplev blandt andet Ulf Pilgaard som Esthers far. Du kan vinde billetter til filmen.

Se hvad DR sendte, da du blev født

Hvad sendte DR, lige da du blev født, eller hvad bød DR egentlig på i 1930’erne? Se DR’s nye offentlige samling af de gamle radio- og tv-programoversigter

Gratis til sommer: Kongelig ballet under åben himmel

Det Kongelige Teaters dygtigste balletdansere tager på den største gratis udendørsturné nogensinde og besøger 12 byer i hele landet.

Insekterne flygter fra byerne

Insekterne fravælger vores byer, fortæller en ny rapport. Men du kan være en del af løsningen ved at være doven i haven, fordi så hjælper du naturen bedst