Keld Jørgensen, seniorrådet i Aalborg

Keld Jørgensen, kandidat til Aalborg seniorråd

Keld Jørgensen

Socialpædagog , 68 år.


Hvorfor stiller du op til Seniorrådet?

Igennem 7 år arbejdede jeg med demente medborgere, og i dag ved jeg, hvor vigtigt det er, at det er uddannet og helst tværfagligt personale, der arbejder sammen om denne forfærdelige sygdom. Det sker desværre ikke i dag.

Hvor er det også vigtigt, at vi er opmærksomme på at tiltrække, fastholde og efteruddanne medarbejdere til hele ældreområdet for at give den nødvendige pleje og omsorg. Det er desværre heller ikke tilfældet i dag.

Mine 3 mærkesager

  • At mindske ensomheden
  • At udvikle og styrke pårørende-arbejdet
  • Værdighed og ordentlighed i ældreplejen

Kort om mig selv

Jeg er 68 år og kommer fra Aalborg.

Min familie består af 2 piger, der begge arbejder inden for hjemmeplejen. Jeg har 6 fantastiske børnebørn og et oldebarn, Lily, på 6 mdr.

I mit arbejdsliv har jeg overvejende arbejdet med hjemløse, akutanbringelser, flygtninge, voksne med afhængighed og 7 år med demente.

Min store passion udover familien er kajak i Limfjorden hele året.

Tillidshverv

Næstformand lokal ældreråd Vest.

Udpeget diverse bruger- og pårørende-råd og bestyrelser i aktivitetscentre.

Aalborg Kajak Klub: Redaktionen kajakbladet LimfjordsEkspressen.

Se flere kandidater her

Faglige Seniorer mener:

Det er væsentligt for demokratiet, at rigtig mange stiller op til valgene. Det er også væsentligt, at rigtig mange stemmer.

Faglige Seniorer arbejder for at få ældrerådsvalgene lagt på den samme dato i alle kommuner, og helst i forbindelse med kommunalrådsvalgene hver fjerde år. Det vil gavne både omtalen og stemmeprocenten.

Vi ønsker fremmødevalg, altså et valg hvor man møder op og lægger sin afgivne stemme i urnen. Det viser sig, at det gavner stemmeprocenten, og det giver mere debat om de ældres forhold i lokalområdet. I 2021 er flere kommuner skiftet til fremmødevalg i forhold til seneste valg.

Derudover arbejder Faglige Seniorer for, at ældrerådene bliver meget mere udfarende og synlige.

Ældrerådsvalgene er vigtige, men det er det der foregår imellem valgene, der er vigtigst!