Hjørring Kommunes budget 2024

Faglige Seniorer Sektion Nordjylland inviterer til møde om Hjørring Kommunes Budget 2024 og med udgangspunkt i budgettet, hvilken indflydelse det får på ældreområdet.

Derudover vil der være en orientering om arbejdet i Ældrerådet i Hjørring Kommune.

De kommunale embedsmænd arbejder på højtryk hen over sommeren for administrativt at udarbejde budgetterne på de enkelte områder, hvorefter politikerne skal træffe beslutninger om, hvordan den kommunale økonomi skal se ud på politikområderne.

Borgmester Søren Smalbro har givet os tilsagn om at indvie os i, hvilke problemstillinger politikerne står overfor, og hvor langt man er kommet i bestræbelserne på at få det mest fornuftige ud af den kendte økonomi. Som sædvanligt stiller Søren Smalbro åbent og diskussionsvillig op.

Mange ældre borgere når et tidspunkt i deres liv, hvor helbredet gør, at de ikke selv kan klare dagligdagen i deres bolig, og der bliver behov for forskellige ydelser fra det offentlige. Det kan være, man får brug for at købe maden via de kommunale tilbud, eller man får brug for hjælp til rengøring af boligen eller til personlige pleje.

Vi ser frem til at høre, hvordan udsigterne ser ud for seniorerne, som måske får støtte eller får brug for støtte i form af hjælp fra det offentlig

Mødeleder er Hardi Brandt.

Mødet er åbent for medlemmer af Faglige Seniorer med eventuel ledsager.

De bedste hilsner
Faglige Seniorer Sektion Nordjylland