Temamøde hos Middelfart kommunegruppe med opstart og planlægning

Planlægningsmøde
Vi starter op igen i trygge rammer.
Medlemmer af fagforeningernes Senior, – efterløns – og pensionistklubber i Middelfart kommune inviteres til møde om seniorers levevilkår.
Emne: Vi håber I har lyst til at mødes igen. På dette møde laver vi en opsamling efter Corona-nedlukningen samt plan for det kommende arbejde.
Herunder opsamling af (og ny plan for) seniorbolig-strategien samt valg til Ældrerådet i 2021.
Dato: 18. august 2020
Tid: kl. 10.00 – 13.00
Sted: 3F Vestfyn, Langelandsvej 3, 5500 Middelfart
Indleder: Os selv
Tilmelding: Senest 11. august til cs@fagligsenior.dk eller læg besked på telefonsvarer på tlf. 26 11 44 46
Andet: Vi starter med en kop kaffe og slutter med en let frokost. Frokosten vil være smørrebrød i tre-pak, altså ikke tag-selv-bord. Det koster 20 kroner at deltage, og alle interesserede er velkommen.
Ekstra: Blandt os har vi deltagere som er i risikogruppen, fx har Charlotte KOL. Vi overholder alle retningslinjer i forbindelse med Coronavirus.
Fx vil borde og stole være sprittet af og opstillet, så vi overholder fx afstandskrav og der er håndsprit. Vi opfordrer til at vi husker vores eget ansvar ved at holde afstand, undgå håndtryk og krammer og at man ikke kommer, hvis man føler bare den mindste utilpashed. Og at vi hjælpes ad med at rydde op og spritte af efter os selv.

På vegne af Faglige Seniorer Middelfart, Kommunegruppen
Charlotte Schultz, konsulent.

Hvis du er medlem af din fagforenings seniorklub, er du gratis medlem af Faglige Seniorer.
Kommunegruppen består af alle, som gerne vil dele erfaringer og få indflydelse på det, der sker i kommunen. Det er uforpligtende at være med i Kommunegruppen, som mødes 4-5 gange om året. Gruppen bestemmer selv temaer og mødedatoer.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.