Tryghed: Fremtidsfuldmagt og testamente.

Medlemmer af fagforeningernes Senior, – efterløns – og pensionistklubber på Bornholm inviteres til møde om seniorers levevilkår.
Emne: I takt med stigende alder kan vi rammes af en ulykke eller alvorlig sygdom som fx demens.
En selv og ens pårørende kan komme i urimeligt svære situationer når den ene part ikke længere er i stand til at træffe beslutninger selv.
1. september 2017 fik vi loven om Fremtidsfuldmagt. Gennem en fremtidsfuldmagt kan du give en eller flere bestemte person tilladelse til at træffe vigtige beslutninger på dine vegne, når du ikke længere selv er i stand til det.
Men hvordan gør man og hvad skal man huske at få med?
TestaViva er et tilbud om bla. gratis udarbejdelse af fremtidsfuldmagt og testamente, som kan oprettes og signeres med NemID på nettet.
Stifter af TestaViva, Michael Lauritzen fortæller om de forskellige muligheder for gratis oprettelse af Fremtidsfuldmagt og testamenter i TestaViva og bidrager med sin erfaring og viden om, hvor det sommetider går galt og hvad man skal være opmærksom på.
Bonus: Er du medlem af LO/en faglig seniorklub/Faglige Seniorer, kunde i Arbejdernes Landsbank eller med i PensionDanmark har du desuden mellem 3 – 5 timers gratis juridisk bistand til at oprette Fremtidsfuldmagt, testamente, ægtepagt, samejekontrakt og begunstigelseserklæring.
Indledere: Michael Lauritzen, stifter af TestaViva samt kunderådgiver i Arbejdernes Landsbanks filial i Rønne Betty Kirkegaard Bjerg.
Andet: Vi starter med en kop kaffe og slutter med en let frokost. Det er gratis at deltage og alle interesserede medlemmer er velkommen.