Vær beredt!

Medlemmer af fagforeningernes Senior, – efterløns – og pensionistklubber i Svendborg inviteres til møde om seniorers levevilkår.
Emne: 7-9-13! Vi kan alle blive ramt af pludselig ulykke eller sygdom som gør, at vi ikke længere kan tage vare på os selv. I en traumatisk periode af livet udsættes mange familier for et ekstra stort pres, fordi de vigtige beslutninger ikke blev truffet i tide. Dette møde handler om det, du selv kan forberede. Både for din egen skyld, men også for dine nærmeste.
Vi får en grundig gennemgang af  Fremtidsfuldmagter, Behandlingstestamente, Plejetestamente, og andre dokumenter, som vi bør forholde os til i god tid: Hvad er det, hvorfor er det vigtigt, hvordan gør vi og hvad kan der stå? Du får også en vejledning i, hvordan du gratis kan lave testamente og fremtidsfuldmagt via vores medlemstilbud i ”TestaViva”, hvor du kan få gratis juridisk bistand i op til 5 timer.
Indleder: Charlotte Schultz, konsulent i Faglige Seniorer
Andet: Vi starter med en kop kaffe og slutter med en let frokost. Det koster 20 kroner at deltage og alle interesserede er velkommen.
På vegne af Faglige Seniorer Svendborg, Kommunegruppen
Charlotte Schultz, konsulent
Hvis du er medlem af din fagforenings seniorklub, er du gratis medlem af Faglige Seniorer. Kommunegruppen består af alle, som gerne vil dele erfaringer og få indflydelse på det, der sker i kommunen. Det er uforpligtende at være med i Kommunegruppen, som mødes 4-5 gange om året. Gruppen bestemmer selv temaer og mødedatoer.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.