Rabat på Aalborg Teater

Få 50 kroner rabat på juleklassiker “Et Juleeventyr” på Aalborg Teater.

Tag familien med til en uforglemmelig teateroplevelse på Aalborg Teater

15.000 nordjyder oplevede i 2018 Aalborg Teaters fantastiske opsætning af Charles Dickens kendte og elskede juleklassiker “Et Juleeventyr”, hvor forestillingen spillede for udsolgte huse.

Nu er der igen mulighed for at tage hele familien med til dette stemningsfulde og visuelt betagende juleeventyr, der helt sikkert både vækker juleglæden hos både små og store, giver stof til eftertanke og noget at tale om, når forestillingen er forbi.

I Aalborg Teaters flotte opsætning bydes publikum indenfor i et univers fyldt med magiske ånder, en fortryllende og storslået scenografi med farverige kostumer og iørefaldende musik, når historien om den gamle julehadende gnier Scrooge, der på en forunderlig, magisk og lærerig rejse genfinder næstekærligheden og sit julesind, går over scenen.

Tag hele familien med til dette poetiske juleeventyr.

Forestillingen anbefales fra 7 år.

Som medlem af Faglige Seniorer kan du spare 50 kroner på dine teaterbilletter til Aalborg Teaters familiejuleforestilling Et Juleeventyr.

Rabatten gælder til forestillinger i perioden 1. til og med 8. december 2019.
Max 2 rabatbilletter pr. medlem.

Sådan får du rabatten:

  1. Klik på linket her. Det indeholder en kode, som åbner op for rabatten: www.aalborgteater.dk/#redeemcampaign/julseniorer 
  2. Vælg den dato, du ønsker at se forestillingen. Vælg dine pladser og læg dem i kurven.
  3. Du få din rabat ved at vælge prisen kampagne 2
  4. Fortsæt til betaling.

Bemærk er du ikke i forvejen oprettet som kunde i Aalborg Teaters Billetsystem, skal dette gøres i løbet af købsprocessen.”