I påskeferien kan børnene komme på gratis skattejagt i de forskellige udstillinger på museet – og hvem ved, måske vanker der en lille præmie til de små skattejægere?

Påskeferie: Masser af skæg for børn på Arbejdermuseet

Arbejdermuseet i København har åbent hele påsken med masser af sjov for de mindste. Der er fri entre for børn og er du medlem af en LO-fagforening, kommer du også gratis ind.

Senest opdateret: onsdag 6. juni 2018

Påskeferie er også tid til at være sammen med familien. Og en god ide er at tage børnebørnene med på Arbejdermuseet i København.

I påskeferien kan børnene komme på gratis skattejagt i de forskellige udstillinger på museet – og hvem ved, måske vanker der en lille præmie til de små skattejægere?

Følg Danmarkshistorien i nyhedsbrevet

I nyhedsbrevets serie "Danmark dengang" fortæller Arbejdermuseet om begivenheder, personer og forandringer i arbejderhistorien. I artiklerne får du smagsprøver på den enorme og unikke samling af historisk materiale, som museet tager vare på.

Der er desuden åbent værksted i skolestuen, hvor børn og voksne kan lave de populære kludedukker af stof, som arbejderbørn har gjort gennem tiden.

Quiz for hele familien

For hele familien, et par venner eller en større gruppe er der mulighed for at teste jeres viden om arbejderbevægelses historie og hverdagslivet i starten af 1900-tallet i familiequizzen med 24 spørgsmål, som leder jer rundt i museets faste udstillinger.

Quizzen er også ganske gratis, når entre til museet er betalt.

Prøv livet som barn i 1930’erne

Lad også børnene boltre sig på Børnenes Arbejdermuseum. Her må de lege med alting og prøve livet som arbejderbarn i 1930’erne.

Lad dem tage et job på bryggeriet, som cykelbud eller lad dem lege i den gamle købmandsbutik med varer, vægt og byttepenge. Lad dem passe fagforeningskontoret og skrive taler på skrivemaskinen eller hygge sig i den gamle lejlighed med lokum i baggården.

Alle børn under 18 år kommer gratis ind på Arbejdermuseet.

Og er du medlem af en LO-fagforening, har du gratis adgang. Se hvordan i boksen ved siden af artiklen.

Først publiceret: fredag 23. marts 2018
Artiklen er sidst opdateret onsdag 6. juni 2018 kl. 11:02

  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.