Cookie- og privatslivspolitik

Vi bruger cookies på fagligsenior.dk og seniorhåndbogen.dk for at forbedre din brugeroplevelse på hjemmesiden.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og genkendes af hjemmesiden, når du besøger den igen. En cookie er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus. Vi gemmer aldrig dine personlige data i en cookie.

Vi overholder dansk lovgivning, og vores cookiepolitik overholder “Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr”.

Nogle cookies slettes, så snart du forlader hjemmesiden, andre bliver der i flere år. Hver gang, du besøger vores hjemmeside, forlænges perioden.

Cookies fra andre

Vi bruger Google Analytics, som sætter cookies til at samle statistik om brugen af hjemmesiden – men ikke om dig som bruger. En cookie fortæller hjemmesiden om din browser kan vise javascript.

Vi bruger Faxebook pixel, som bruges til annoncering på Facebook.  Facebook bruger muligvis cookies, webbeacons og andre lagringsteknologier til at indsamle eller modtage oplysninger fra hjemmesiden og andre steder på internettet. Facebook bruger disse oplysninger til at levere målingstjenester og målretning af annoncer.

Vi bruger Sleeknote til popups. Sleeknote placerer cookies med oplysning, om du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, om du er i en ny session og hvilken hjemmeside, der førte dig til vores hjemmeside.

Her kan du se, hvilke cookies der er sat på din computer

Her kan du læse om adfærdsbaseret reklame og personlige oplysninger på nettet

Sådan slipper du for cookies

Hvis du ikke ønsker cookies, kan du klikke her, for at få vejledning til, hvordan du undgår cookies og hvordan du kan sletter cookies.

Hvis du sletter cookies, mister hjemmesiden lidt af brugervenligheder og kan for eksempel ikke huske de informationer, du tidligere har brugt på hjemmesiden.

Vi beskytter dine persondata

Hvis du deler personlige informationer med Faglige Seniorer for eksempel dit navn, e-mailadresse, telefonnummer, adresse, postnummer og fagforeningsmedlemskab, så sikrer vi dem, så de ikke bruges til andet end de nødvendige formål.

Personoplysninger bruges bl.a. til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Dette kunne f.eks. være ønsket om at blive tilmeldt vores nyhedsbrev, at blive tilmeldt en aktivitet, at deltage i en konkurrence eller blive kontaktet af Faglige seniorer eller en af vores eksperter.

Det er kun relevante nøglepersoner hos Faglige Seniorer, der har adgang til dine data.

Vi gemmer ikke personlige data, uden at du har givet samtykke.

Dine personlige informationer deles aldrig med tredjepart uden et forudgående samtykke.

Oplysninger kan dog blive overdraget til tredjeparter uden samtykke, hvis dette kræves i medfør af myndighedskrav.

Nyhedsbreve

I forbindelse med tilmelding til Faglige Seniorers nyhedsbrev registrerer vi dit navn, din e-mail, dit postnummer og din fagforening. Det bruges til målretning af indholdet i nyhedsbrevet, så du får den bedst mulige oplevelse og indhold, som er relevant for dig.

Personoplysninger i forbindelse med nyhedsbrevstilmelding og konkurrencer i pop ups fra Sleeknote overføres til Peytz nyhedsbrevssystem og slettes automatisk i Sleeknote efter to uger.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra blandt andet: LO Plus, Arbejdernes Landsbank, TESTAVIVA. Vi deler ikke dine persondata med vores annoncører.

Kontakt om personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Faglige Seniorer, skal du kontakte os på info@fagligsenior.dk eller telefon 33 63 24 50. Det gælder også, hvis du mener, at vi har registreret forkerte data, eller har du andre indsigelse.

Vi giver dig indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig. Du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Dine oplysninger bliver opbevaret sikkert og fortroligt

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

Dine data opbevares i Peytz nyhedsbrevssystem. Der er indgået en databehandleraftale med Peytz og co, som sikrer, at dine data behandles sikkert og fortroligt. Der er dine personlige oplysninger gemt på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om dine brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Ændringer af retningslinjer

Internettet og digitale tjenester udvikler sig meget hurtigt. Dette kan medføre, at Faglige Seniorer bliver nødt til at ændre retningslinjerne for, hvordan vi håndterer personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

Kontakt os

Vil du vide mere om brug af persondata eller cookies på hjemmesiden, må du meget gerne kontakte os.

Faglige Seniorer
Molestien 7
2450 København SV
Telefon 33 63 24 50

info@fagligsenior.dk