Med LO Plus-kortet er der rabat på en række af landets bedste forlystelsesparker.

Store rabatter på forlystelser: En tuuuur til, bedstefar

Få de store smil frem til sommer. Med LO Plus-kortet kan du få op til 41 procent i rabat til forlystelser i sommerlandet. Se hvor kortet gælder.

Senest opdateret: onsdag 18. juli 2018

(Artiklen er opdateret med nye rabatter 18. juli 2018)

Skal i på tur i sommerlandet med børnebørnene, så tag LO Plus-kortet med. Det giver nemlig store rabatter hos en række af landets bedste forlystelsesparker og andre sjove oplevelser.

Her får du en oversigt over nogle af de mange rabatter, du opnår med LO Plus-kortet. Når du trykker på linket, kommer du over på LO Plus hjemmeside, hvor du kan læse mere om det enkelte tilbud.

Tag i LEGOLAND og spar op til 139 kr. på entreen

LEGOLAND fylder 50 år, så på med cowboyhatten og indianerfjeren, for LEGOREDO Town er vildere end nogensinde! I årets nyhed, Flying Eagle, mærker I suset i maven, når rutsjebanen kaster sig ud fra Ørneklippen 11 meter over jorden og suser i rivende fart forbi alle præriens flotte LEGO dyr. Også LEGO Canoe står som ny, helt flot og klar til deres 50. sæson.

Læs mere om rabatten og bestil her.

Tag i BonBon-Land og spar 30 % på entrébilletten

Børn elsker BonBon-Land. Besøg landet med det skøre univers og de sjoveste forlystelser. Prøv parkens VR-NYHED; Den Hemmelige Verden og få en helt unik oplevelse. Når entréen er betalt, er alle forlystelser gratis.

Læs mere om rabatten og bestil her.

Køb turbåndsbilletter til Bakken med 20 % rabat

Ta’ hele familien med på Bakken, og få turbånd med 20 % rabat på normalprisen.

Læs mere om rabatten og bestil her.

Gratis på Arbejdermuseet

Arbejdermusset ligger i Rømersgade i hjertet af København. På Børnenes Arbejdermuseum må man lege med alting – her kan børnene opleve, hvordan børn på deres egen alder levede og arbejdede i starten af 1900-tallet. Medlemmer af en række LO-forbund har gratis adgang med samlever samt hjemmeboende børn til Arbejdermuseet. Børn under 18 år har gratis adgang. Du skal blot vise dit medlemskort eller LO Plus-kort.

Læs mere om gratis adgang her.

Få op til 41 % rabat til Tivoli Friheden

Tivoli Friheden er Aarhus’ forlystelsespark placeret i gå-afstand fra centrum i den smukke Marselisborg Skov. I Friheden kan du opleve mere end fire rutsjebaner, 40 forlystelser, boder, spil og legepladser.

Læs mere om rabatten og bestil her.

Oplev forlystelsesparken Brændesgårdshaven med 10-25 % rabat

Brændesgårdshaven på Bornholm er tilbage med sit gode gamle navn. Haven blev åbnet for publikum i 1933, og er i dag et eldorado for børn og voksne i alle aldre. Der er fred og ro, Morten Korch idyl men også masser af muligheder for sjov og ballade og leg i bland andet deres badeland.

Læs mere om rabatten. Du får rabatten ved at vise dit LO Plus-kort ved indgangen.

Få 20 % rabat på entrébilletten i AQUA Akvarium & Dyrepark

I AQUA i Silkeborg kan I møde fascinerende danske dyr, som folder sig ud i naturlige omgivelser. Se den nysgerrige odder og oplev de frække vaskebjørne. Mød også storke, hugorme og søde vildsvineunger og mange andre dyr.

I kan også få masser af oplevelser med vand. På vandlegepladsen er der sprudlende vandsjov til mange timer. Skyd løs med vandkanonen, eksperimentér med vand og snig jer under det vildt uforudsigelige vandtårn.

Mærk den kriblende fornemmelse i rørebassinet, når I stikker fingrene i vandet og håndfodrer fiskene, eller tag på opdagelse på 4 etager og se padder, krybdyr, insekter og mørkeakvariet.

Læs mere om rabatten her. Du får rabatten ved at vise dit LO Plus-kort ved indgangen.

Oplev Danmarks Jernbanemuseum og få 25 % rabat

Midt i Odense, lige ved banegården, har museet til huse i en autentisk remisebygning fra 1954. Her kan I opleve den danske jernbanehistorie på nært hold.

Museet har 21 spor med ikoniske lokomotiver og vogne. Kig ind i de royale vogne, oplev rejselivet på 1. klasse og se Danmarks ældst bevarede damplokomotiv fra 1868. De store lokomotiver fascinerer børn i alle aldre. Prøv Børnebanegården, det store udendørs lære- og legeområde og det populære minitog.

Læs mere om rabatten her. Du får rabatten ved at vise dit LO Plus-kort ved indgangen.

Først publiceret: mandag 11. juni 2018
Artiklen er sidst opdateret onsdag 18. juli 2018 kl. 11:11

Se, hvad vi ellers skriver om:

, , og
  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.