Heidi Aggerholm tog sin mor Helena på 73 år med, da hun vandt en miniferie i en konkurrence hos Faglige Seniorer: "Tusind tak for en fantastisk oplevelse." Privatfoto.

Heidi tog mor med på kro: Første ferie i 10 år

Heidi Aggerholm ”likede” Faglige Seniorers Facebook-side og vandt miniferie på kro for to. Hun tog sin mor på 73 år med: ”Mors første ferie i 10 år. En skøn oplevelse”. To nye konkurrencer fra i dag: Vind middag for to.

Senest opdateret: tirsdag 22. januar 2019

”Det var en fantastisk oplevelse. Lækker mad. Gode værelser. Lækker udsigt.”

Det er ikke kun gode nyheder og praktiske tip, du som læser får i Faglige Seniorers ugentlige nyhedsbrev eller på Faglige Seniorers Facebook-side.

Hver måned har du også mulighed for at vinde en spændende præmie.

Som Heidi Aggerholm, der i april likede Faglige Seniorers Facebook-side. Og vandt månedens præmie: En miniferie for to på en kro i to dage. Med middag og morgenmad.

”Nu har jeg været afsted. Jeg tog min mor på 73 år med. Det var min mors første ferie i 10 år. Tusind tak fordi jeg vandt,” lyder det glad fra Heidi Aggerholm i begejstret besked til Faglige Seniorer.

Læs også: Jublende vindere: Nu skal vi på kro

Mor trængte til at slappe af

Heidis mor – der hedder Helena – er blevet alene for ikke så længe siden, efter at hendes mand – Heidis far – er kommet på plejehjem med svær demens.

Vil du vinde en middag? Du har hele to chancer!

  • Du kar ligesom Heidi Aggerholm vinde en dejlig præmie fra Faglige Seniorer.
  • I august og september kan du vinde en middag for to til en værdi af 499 kroner. Du kan vælge mellem 135 restauranter og middag med for eksempel tournedos, tapas, sushi, laksetartar, entrecote og oksemørbrad. Eller hvad i har lyst til.
  • Du er med i konkurrencen, hvis du tilmelder dig Faglige Seniorers nyhedsbrev på vores hjemmeside.
  • Alle der har tilmeldt sig nyhedsbrevet deltager i konkurrencen.
  • EKSTRA: I august og september sætter vi yderligere en middag for to til en værdi af 499 kroner på højkant.
  • Du er med i EKSTRA-konkurrencen, hvis du "liker" Faglige Seniorers Facebook-side. Gå ind og tryk på "Synes godt om" under billedet på Facebook-siden.
  • Alle, der "Synes godt om" Faglige Seniorers Facebook-side er med i EKSTRA-konkurrencen.

”Det har været en hård tid for min mor, så hun trængte virkelig til at komme væk og slappe af nogle dage,” fortæller Heidi, der bor i Svendborg tæt på sin mor og til daglig arbejder med udslusning af kriminelle.

”Vi valgte Hvalpsund Færgekro. Og det har bare været så hyggelig. Min bror bor i Ålestrup ikke så langt derfra. Han hentede os fredag og viste os rundt i Løgstør og Års, hvor vi også spiste,” fortæller Heidi Aggerholm.

Rundtur i bjerge

”Lørdag hentede min bror os på hotellet og vi fik en ny rundtur, hvor vi blandt andet besøgte Legind Bjergene på Mors og søerne. Og det var rigtig spændende – også fordi vores farfar er fra Mors og fordi mine onkler, min bror og min fætter hedder Legind til mellemnavn.”

Selv om Heidis mor er dårligt gående, kom hun ud og fik rørt sig, fortæller en glad Heidi Aggerholm.

Først publiceret: tirsdag 31. juli 2018
Artiklen er sidst opdateret tirsdag 22. januar 2019 kl. 13:48

Se, hvad vi ellers skriver om:

, og
  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.