Sommer er tid til at nyde livet med familien. Oveni kan du med LO Plus-kortet få gode rabatter i sommerlandet.

Spar penge: Skøn sommer med LO Plus-rabat

Sommeren bliver ekstra skøn, når du kan nyde sommerlandet med gode rabatter på oplevelser, overnatninger og god mad med dit LO Plus-kort. Vi har samlet nogle af de bedste tilbud til dig.

Senest opdateret: tirsdag 13. august 2019

Sommer er årstiden, hvor solen varmer, naturen er frodig, og trangen til oplevelser stiger.

Her har vi samlet nogle supergode forslag til, hvad du kan bruge sommeren på – hvad enten tiden skal bruges sammen med familien og børnebørnene, kæresten eller vennerne.

Til alle forslagene kan du selvfølgelig benytte dit LO Plus kort, som giver kontante rabatter.

Sommer i Tivoli er en eventyrlig tid

Nyd en hyggelig gåtur i den smukke Have, som er fyldt med farverige blomster og spændende overraskelser. Som medlem af LO Plus, kan du tage til Sommer i Tivoli med rabat –  køb dine billetter her.

På Restaurant Paafuglen i Tivoli kan du tilmed nyde en dejlig middag med 10% rabat – vis blot dit medlemskort.

Gør sommeren en smule sjovere med en tur i Zoologisk Have København

I ZOO kan du møde mere end 4.000 fantastiske dyr, og hvis du er heldig, kan du tilmed se nogle af de skønne dyreunger. Som medlem af LO Plus får du 15% rabat på både entrébilletter og Zookort. Dit besøg i ZOO starter her.

Hold sommerferie i Danmark med dansommer

Lej et lækkert sommerhus i Danmark, og få mange gode samt spændende ferieoplevelser sammen med familie og venner. Som LO Plus medlem får du 10% rabat på leje af sommerhuse i hele Danmark.

Tivoli Friheden – Aarhus’ forlystelsespark

Sæt et stort kryds i kalenderen, og tag op til otte personer med i Tivoli Friheden med LO Plus rabat – du kan spare helt op til 37% ved at købe dine billetter her.

Besøg Nordeuropas største ferskvandsakvarium

I AQUA Akvarium & Dyrepark i Silkeborg kan du hele sommeren møde fascinerende dyr, og ikke mindst blive klogere på den danske natur, præcis som den er. Vil du opleve nysgerrige oddere, frække vaskebjørne, søens glubske rovdyr, danske fugle og meget mere, så er AQUA et oplagt sted at besøge. Du får 20% rabat på entrébilletterne som medlem af LO Plus. Læs mere her: https://loplus.dk/aqua

Fantastiske fortællinger og veterantog

Danmarks Jernbanemuseum ligger i Odense, og hele sommeren kan du opleve spændende aktiviteter for både store og små. Få eksempelvis historien om jernbanen og se veterantoget i aktion, når museet fyrer op i kedlerne. Stig ombord, og mærk historiens vingesus med 25% LO Plus rabat. Læs mere her.

En god bøf er aldrig længere væk end det nærmeste Jensens Bøfhus

Forkæl dig selv og nyd en god bøf, saftig burger eller noget helt tredje fra Jensens Bøfhus. Du får 6% rabat på hele regningen med LO Plus – læs mere her.

Besøg verdens ældste forlystelsespark

På Bakken er der oplevelser for alle aldre – masser af underholdning, vilde forlystelser samt hyggelige restauranter, caféer og barer. Der er altid gratis adgang, og som medlem af LO Plus får 20% rabat på turbånd lige her.

Overnat på et Arp-Hansen Hotel

Har du planlagt en masse gode oplevelser hen over sommeren, så kan du fuldende turen med et ophold på et Arp-Hansen Hotel og samtidig spare 9%. Book tid til lidt selvforkælelse efter en tur i f.eks. Tivoli på, og se frem til et skønt ophold. Book her.

Få LO Plus rabat på alle dine yndlings ugeblade og magasiner

Tag et afbræk fra solen, og nyd en hyggestund med fantastisk underholdning fra ugeblade og magasiner som SØNDAG, Familie Journal, Ude og Hjemme, BILLED-BLADET og mange flere. Klik her, og få leveret læsestof direkte i postkassen.

Vil du hellere have dine ugeblade og magasiner online, så kan du bestille ét Pling abonnement med 20% rabat her.

Book sommerferien hos NOVASOL

Hos NOVASOL kan du helt sikkert finde den feriebolig, som passer til netop dine behov og ønsker. NOVASOL har ferieboliger i hele 26 lande, og som medlem af LO Plus får du 10% rabat lige her.

Først publiceret: onsdag 29. maj 2019
Artiklen er sidst opdateret tirsdag 13. august 2019 kl. 09:59

Se, hvad vi ellers skriver om:

og
  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.