Seniorfestivalen 2019 blev en stor succes. Mange har allerede købt billet til årets festival.

Glæd dig til Seniorfestival med store musiknavne

Michael Carøe, Søs Fenger, Keld og Hilda, Troels Trier og Møller & Ingemann optræder alle på årets Seniorfestival. Se hvordan du kommer med

Senest opdateret: tirsdag 2. juni 2020

I dag blev navnene på musikprogram til årets Seniorfestival i Marielyst offentliggjort.

En tredjedel af billetterne er allerede solgt uden at publikum kendte et eneste navn.

Det er anden gang, at Højskolen Marielyst inviterer landets seniorer til Seniorfestival. Sidste år viste med al tydelighed, at festival med høj musik er et hit blandt seniorer. Mange timer før åbningen stod seniorerne i kø foran indgangen til højskolens park, hvor festivalen udspillede sig på to af sommerens bedste vejrdage i 2019. Mere end 3.000 seniorer fandt vej til festivalen og fyldte festivalpladsen ud til sidste bardun.

Succesen var så markant, at højskolen igen i år kalder til Seniorfestival. Som sidste år sker det i samarbejde med landsorganisationerne Danske Seniorer og Faglige Seniorer og den lokale afdeling af Ældre Sagen.

22. og 23. juli

Festivalen ligger på samme tidspunkt som i 2019, nemlig onsdag og torsdag i uge 30. Datoerne er 22. og 23. juli, begge dage fra klokken 10-22.

Billetsalget har været i gang siden november på højskolens hjemmeside, og selv om der ikke har været offentliggjort andet end datoerne, så er en tredjedel af billetterne allerede solgt.

Prisen for at deltage begge dage er 350 kroner. Vil du kun deltage den ene af dagene, er prisen 200 kroner.

Musikprogrammet begynder at tage form

Programmet til festivalen er nu ved at tage form. I sekretariatet for festivalen på højskolen arbejdes der i disse dage intenst for at sammensætte et alsidigt program, som rammer et bredt udsnit af landets seniorer. Festivalens program kommer til at bestå af en blanding af koncerter, foredrag, talks og debatter fra festivalens 3 forskellige scener.

De største musiknavne til festivalen er på plads.  Onsdag aften bliver det Michael Carøe og Guldholdet, der spiller på festivalens store scene og torsdag aften bliver det Søs Fenger Band, som lukker årets festival fra den store scene.

Musikprogrammet rummer i det hele taget et bredt udsnit af, hvad modne danske kunstnere kan præstere. På programmet er så forskellige kunstnere som Keld og Hilda, Troels Trier, Stig Møller & Ingemann, James Rasmussen (fra Four Jacks), Blueskartellet, Marys Men, Bente Kure & Leif Ernstsen, Sigfred Pedersen Kabaretten med bl.a. Peter Abrahamsen, Soul Invitation (gospelkor), Trio Tinggard og Dansk Amerikansk Musikklub med bl.a. Kim Sagild.

I alt stiler festivalen mod at byde på cirka 60 forskellige koncerter, foredrag og talks i løbet af sine to dage.

Du kan købe billet til Seniorfestivalen her

Først publiceret: tirsdag 18. februar 2020
Artiklen er sidst opdateret tirsdag 2. juni 2020 kl. 15:35

Se, hvad vi ellers skriver om:

  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.