"Min tro på, hvad vi kan i Danmark, er kun blevet større her, hvor vi gradvist er på vej ud af den akutte krisehåndtering af corona", sagde Mette Frederiksen blandt andet i sin 1. maj-tale.

Nedlukning af Danmark fortsætter: Statsministeren – bliv hjemme i påsken

Danmark fortsætter på vågeblus til og med 2. påskedag på grund af corona-krisen.

Senest opdateret: tirsdag 2. juni 2020

Nedlukningen af Danmark som følge af corona-smittefaren er forlænget frem til og med 2. påskedag den 13. april.

Det oplyste statsminister Mette Frederiksen på et pressemøde mandag.

Aflys påskefrokosten. Udsæt familiebesøgene.

Mette Frederiksen, statsminister

Samtig opfordres danskerne på det kraftigste til at holde sig hjemme og ikke bruge påsken til familiebesøg eller rejser.

Få de seneste nyheder og råd til seniorer om corona

Gør som 160.000 andre seniorer.
Få vores gratis nyhedsbrev om corona, pension, tillæg og meget andet. Samtidig deltager du i konkurrencen om brunch for to

Tilmeld nyhedsbrevet her

“Alle danskere opfordres på det kraftigste til at udvise ansvarlighed også i påsken. Aflys påskefrokosten. Udsæt familiebesøgene. Lad være med at tage på sightseeing rundt omkring i landet. Hold jer som udgangspunkt derhjemme,” lyder opfordringen.

“En effektiv indsats mod spredning af COVID-19 i Danmark kræver, at den enkelte dansker tager ansvar for at nedbringe antallet af sociale kontakter og sikre behørig afstand til sine medborgere. Det gælder også inden for familien og vennekredsen,” fremgår det videre.

Alle initiativer, der er taget for mindske smittefaren, fortsætter frem til 13. april, oplyser statsministeren.

Det er alt lige fra skolelukninger til lukning af restauranter. Også mod forsamlinger over 10 personer bliver opretholdt.

Læs flere historier om corona-krisen for seniorer her

Ups! We kunne ikke finde din formular.

Hvad mener du?

Er det OK, at initiativerne mod corona-smitte fortsætter til efter påske? Din mening er velkommen- deltag i debatten på Faglige Seniorers Facebook-side – KLIK

https://www.facebook.com/fagligsenior/posts/2812304658817794?__xts__[0]=68.ARCyGzrjKPTw9bRid-ffSz5e__qOJb5IywizHvyrYBnZXVLDXFZJDoLceJZQ4v1Zcm_3sRMeQMOx90NFsJ6CeWn5tdks_Gi4rV7qyByDuCY7XRqqOXvMKr00vEDzVxBdAr2nszwf0qEha8Mv58rNP_l3FRNP9qq3yBgHANR3uhJBr3yK_wdwx9LgUQK6W8_gW3uZb3pzPc-lAAHJOJoXzljHLw33bNra6DETihOzKnqb8nMb7e5Oon5v5Sjgw6VxBOTQEdqm99b3odxqlLcvDfd8tur8Q_ZnLqqb_7HpXTP_7TOonzVUASadz39Ey4QgSBrknTMk5TqfMszKb_zX1BzmCw&__tn__=-R

 

 

Først publiceret: mandag 23. marts 2020
Artiklen er sidst opdateret tirsdag 2. juni 2020 kl. 15:41

Se, hvad vi ellers skriver om:

  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.