En heldig pensionist har vundet 15.006.150 kroner i Lotto.

Pensionist vinder 15 millioner: Jeg skal sgu ikke dø nu

En heldig 80-årig mand er blevet mangemilionær på sine gamle dage.

Senest opdateret: tirsdag 2. juni 2020

Efter at have spillet Lotto i 30 år, vandt en 80-årig pensionist forleden den helt store gevinst på sin kupon.

Helt præcist kan manden nu se frem at få 15.006.150 kroner ind på kontoen. Manden har spillet Lotto hos Danske Spil siden lotteriets begyndelse.

Normalt ville jeg have fejret sådan noget med en kop kaffe, en cigar og en lille en.

“Jeg spiller efter et system, og har haft de samme rækker i mange år. Så da jeg skimmede dem i avisen, synes jeg nok, der var mange, der så bekendte ud. Og da det gik op for mig, at der var syv rigtige, gippede det da lige i kroppen på mig. Normalt ville jeg have fejret sådan noget med en kop kaffe, en cigar og en lille en. Men jeg holdt op med at ryge for nogle år siden, og jeg drikker heller ikke så meget. Man skal jo passe på helbredet”, siger han i en pressemeddelelse fra Danske Spil.

Frokost aflyst: Hotel d’Angleterre er lukket

På trods af sin fremskredne alder er manden aldeles aktiv. Han suser normalt rundt i byen med metroen og er frivillig på et plejehjem. Det har corona-virussen dog sat en stopper for indtil videre.

Han ville egentlig også have fejret gevinsten med en frokost på Hotel d’Angleterre i København og var faktisk taget hele vejen derind, men måtte konstatere, at der var lukket.

“Jeg står på spring, når de åbner igen. Det gode er, at jeg jo er nødt til at holde mig i live. Jeg skal sgu ikke dø nu, hvor jeg pludselig er kommet til penge igen”, siger manden, der blandt andet regner med at købe sig en ny bil, hvis ellers han kan få sit kørekort fornyet.

Først publiceret: onsdag 15. april 2020
Artiklen er sidst opdateret tirsdag 2. juni 2020 kl. 14:44

Se, hvad vi ellers skriver om:

og
  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.