Ulla Nielsen og hendes mand tilbragt somrene i Italien. I år holder de ferie i Danmark.

Ulla flytter ferien til Danmark: Vi skal støtte de små danske virksomheder

Selvom vinen og pastaen smager bedre, når man sidder på en restaurant i Italien, har Ulla og hendes mand valgt at blive i Danmark i år. De vil nemlig støtte de små lokale forretningsdrivende.

Senest opdateret: tirsdag 30. juni 2020

De sidste 20 år har Ulla og hendes mand tilbragt somrene i Italien. Det er som regel de samme steder, de besøger, og efterhånden har de fået venner, som de glæder sig til at gense hvert år. Men i år bliver badeturene på de sicilianske strande skiftet ud med frisk dansk havvand.

– Vi kommer nok til at savne de gode italienske vine og delikatesser, men det er der ikke noget at gøre ved, siger Ulla Nielsen, der til daglig arbejder som psykolog.

– Vi vil ikke risikere at tage smitte med hjem, og desuden vil vi gerne støtte de små danske forretningsdrivende, der kæmper for at holde skindet på næsen i øjeblikket.

Dejlig dansk natur

Ulla og hendes mand bor i Hundested, men i øjeblikket er de på kroophold i Næstved, og det er dejligt at se nye omgivelser. Der er både seværdigheder, skøn natur og mulighed for at sænke skuldrene.

– Vi kan godt lide ferier, hvor vi både oplever stemningen i byen, smuk natur og samtidig får slappet af. Det allervigtigste er dog vejret.

Ægteparret elsker at bade, og de bader gerne i danske farvande, selvom temperaturerne ikke helt kan matche de italienske.

– Det er dejligt at bade i Danmark, men vi ligger ikke i vandet i flere timer, som vi gør, når vi er i Italien, siger Ulla.

Badeland må vente

I år er der meget, der er anerledes. Mest ærgerligt er det, at Ulla har været nødt til at aflyse turen til et stort, tysk badeland for hele familien. Her skulle de have fejret hendes 60-års fødselsdag, men det er udsat på ubestemt tid.

I stedet vælger hun at bruge pengene på at støtte det lokale erhvervsliv og få nogle oplevelser med sin mand.

– Der er mange, der er rent på spanden. De store virksomheder skal nok klare sig, men de små bed and breakfast steder lider under krisen. Dem vil vi gerne støtte, så vi fyrer feriekontoen af i Danmark.

Først publiceret: tirsdag 2. juni 2020
Artiklen er sidst opdateret tirsdag 30. juni 2020 kl. 10:18

  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.