Hvad er smittetallet i din kommune? Se det på et nyt, interaktivt kort.

Hvor mange er smittet i din kommune? Se det her

Du kan følge med i, hvor mange der er smittet i din kommune og andre steder i landet. Hver dag opdaterer myndighederne med de seneste tal. Se det her.

Senest opdateret: tirsdag 7. december 2021

Er du bekymret for, hvor mange, der er smittet i din kommune, kan du tjekke de seneste tal på et interaktivt kort fra sundhedsmyndighederne.

Her får du oplysninger om antallet af smittede de seneste 7 dage.

Du kan også se det såkaldte incidens-tal, der viser antallet af registrerede smittede opgjort pr. 100.000. Jo højere tal, jo mere er smitten udbredt.

Kortet viser samtlige kommuner i landet. Kommunerne vises også på en liste, hvor det værst ramte kommunerne ligger øverst.

Når der zoomes ind på én eller flere kommuner, vil man, som noget nyt kunne se en graf, der viser antal daglige COVID-tilfælde samt aldersfordelingen i de valgte kommuner siden udbruddets start.

Få de seneste nyheder og råd til seniorer om corona

Gør som 160.000 andre seniorer.
Få vores gratis nyhedsbrev om corona, pension, tillæg og meget andet. Samtidig deltager du i konkurrencen om brunch for to

Tilmeld nyhedsbrevet her

Desuden kan du se en oversigt over udviklingen i antallet af indlæggelse og corona-relaterede dødsfald i hele landet siden epidemiens start.

Oplysningerne opdateres hver dag klokken 14.

OBS: Kortet loader langsomt – så vær tålmodig. Ses bedst på PC. Du kan se de præcise tal for din kommune ved at bevæge musen ind over kommunen på kortet og klikke eller se kommunen i oversigten til venstre på kortet.

Klik her – og se hjemmesiden med de seneste corona-tal

Først publiceret: tirsdag 11. august 2020
Artiklen er sidst opdateret tirsdag 7. december 2021 kl. 08:07

Se, hvad vi ellers skriver om:

og
  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.