Cirkusrevyens dronning, Lisbet Dahl, fejrer sin 75 års fødselsdag i dag.

Tillykke, Lisbet Dahl fylder 75 år

Danmarks revydronning har været i sit sommerhus i Hornbæk i næsten et halvt år på grund af corona.

Senest opdateret: fredag 9. april 2021

Revydronningen Lisbet Dahl fylder i dag 75 år, og hun er helt sikkert blevet fejret fra morgenstunden af sine fem børn, svigerbørnene og de mange børnebørn, og ikke mindst hendes kæmpestore vennekreds.

Lisbet Dahl bliver også hyldet i det nye nummer af SE og HØR.

Efter et halvt år i sommerhuset i Hornbæk, er Lisbet Dahl for nyligt kommet hjem igen til sit hus i Gentofte, for nu nærmer premieren på næste sæson af Cirkusrevyen sig i begyndelsen af maj, hvis altså corona-guderne vil det. Sidste sæson blev jo som bekendt aflyst.

Men hjemkomsten til Gentofte skyldes nok også, at hun i dag fylder 75 år.

Hyggeligt i Hornbæk

“I Hornbæk er der ingen corona, så det er da det mest begavede sted at være. Vi har hentet take away og spist middag sammen med naboerne med en meter mellem os. Det har været sindssygt hyggeligt, og vi kan jo lige så godt få det bedste ud af det”, fortæller Lisbet Dahl til online-mediet Alt. i anledning af fødselsdagen.

“Derudover er jeg på vej til at blive ældre. Jeg er 74 (nu 75, red.), og allerede for ti år siden begyndte folk at spørge: Hvor længe bliver du ved?

Bliver 90

Jeg kan godt se, at da mine bedsteforældre var 74, var de nogle meget gamle mennesker. Da min mormor fyldte 50, holdt hun op med at købe nyt tøj og gå med makeup. Men min generation er i rivende udvikling, selv om vi er gamle. Mange af os er i hvert fald. I gamle dage døde man jo som 65-årig af en simpel lungebetændelse. I dag bliver vi let 90.

Hvornår bliver jeg gammel? Jo, jeg har da fået lidt slidgigt, men ikke andet”, siger Lisbet Dahl med sin sædvanlige humor til Alt.

Først publiceret: torsdag 8. april 2021
Artiklen er sidst opdateret fredag 9. april 2021 kl. 06:48

Se, hvad vi ellers skriver om:

  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.