Troels Lyby Sommertoget

Troels Lyby stævner ud fra Solbjerg ved Aarhus i skonnerten "Aron" i den nye sæson af "Sommertogtet".

Endelig weekend: Det kan du glæde dig til i TV

Du kan glæde dig til western med Clint Eastwood, romantik med Brad Pitt, den skønne roadmovie "Thelma og Louise" og en tur ud i Danmark med "Sommertogtet". God TV-weekend.

Senest opdateret: søndag 15. august 2021

Hvad gik din sommer med? Jeg så sport, sport, sport. Fodbold-EM, en lille smule Tour de France og rigtig, rigtig meget OL fra Tokyo!

Det var der åbenbart også mange andre der gjorde, for ugens ni mest sete programmet i sidste uge var alle OL programmer. Helt præcist seks håndbold-udsendelser og tre OL-programmer med badminton og almindelige OL-nyheder. Først på 10.pladsen kom TV2′ nye sæson af det populære boligprogram “3 x Beliggenhed” ind.

I øvrigt kunne TV 2 fortælle forleden, at de imponerende danske resultater i fodbold og cykling gav høje seertal til både EM-fodbold og Tour de France. Til gengæld var OL-seningen på tv den laveste nogensinde til et sommer-OL.

Men det var sidste uge!

Nu tager vi hul på en ny årstid og en ny TV-sæson med masser af nye programmer, spændende serie og underholdende film.

Go’ TV-kigning!

“Sidste træk” Fredag 13. august kl. 20.00, DR2

Skuespilleren Tobey Maguire, der selv er passioneret skakspiller, spiller den plagede skakspiller Bobby Fischer, der konkurrer mod sin sovjetiske modpart, Boris Spassky. En spændende film, hvor kampen om skatbrættet afspejler den kolde krig mellem USA og Rusland.

“Alle mod 1” Fredag 13. august kl. 20.00, DR1

Nu skydes en ny sæson af “Alle mod 1” i gang og nu uden Mads Steffensen som styrmand. I stedet er det Joakim Ingversen, der skal guide deltagerne gennem quizzerne, mens Stephania Potalivo skal sætte gang i eksperimenterne udenfor studiet.

Joakim Ingversen og Stephania Potalivo
Joakim Ingversen har overtaget værtstrollen i “Alle mod 1”, mens Stephania Potalivo kaster sig ud i eksperimenterne i den omgang af “Alle mod 1”

“Amundsen” Lørdag 14. august kl.20.00, DR2

Den norske polarforsker Roald Amundsen nåede som den første Sydpolen i 1911. Filmen er baseret på virkelige hændelser og giver et indblik i hvor dedikeret og kompleks  han var i at nå sine mål. Hovedrollen spilles af norske Pål Sverre Hagen, som vi bl.a. kender fra “Kon-Tiki”, hvor han spiller Thor Heyerdal.

Amundsen
Den norske Pål Sverre Hagen spiller Roald Amundsen i storfilmen “Amundsen”.

“Sommertogtet” Lørdag 14. august kl. 20.00, DR1

Det dejlige sangprogram fra forskellige stedet i Danmark gør ligesom sommeren lidt længere. Troels Lyby er igen vært ombord på “Aron”, hvor han sejler med bl.a. Lis Sørensen, Annika Aakjær og Mads Langer. Skonnerten stævner ud fra Solbjerg ved Aarhus, hvor Troels Lyby i øvrigt er vokset op.

“Hammerslag” Mandag 16.august kl. 20.00 DR1

Tina Müller går i gang med sin anden sæson som vært i det populære boligprogram “Hammerslag”. De lægger ud på toppen af Danmark, nemlig i Skagen.

3 Stjerneskud

“Gran Torino” Fredag 13. august kl. 21.00, TV3+

Clint Eastwood er en fænomenal skuespiler og instruktør. I “Gran Torino”  spiller han en bitter og racistisk krigsveteran fra Vietnamkrigen, der er er gået på pension og holder sig for sig selv. Men så flytter en stor asiatisk familie ind ved siden af.

“Legendernes tid” Lørdag 14. august kl23.00, TV3puls

Det romantiske drama fra 1994 med Brad Pitt var en af de film, der grundlagde hans karriere. Anthony Hopkins spiller faren, der med sine tre sønner bor på en ranch i Montana i årene før, under og efter første verdenskrig.

“Thelma og Louise” Mandag 16. august kl.16.25 DR2

Den ultimative feminist-road-movie! Susan Sarandon og Geena Davis blev idoler og rollemodeller for en hel generation af unge piger og kvinder, da filmen kom i 1991. Filmen skildrer to kvinder, der ryster konventionerne af sig og folder sig ud som handlekraftige kvinder, efterhånden som de kører tværs gennem USA.

Thelma og Louise
Susan Sarandon og Geena Davis blev idoler for mange unge piger, da “Thelma og Louise” fik premiere i 1991.

Ups! We kunne ikke finde din formular.

Først publiceret: fredag 13. august 2021
Artiklen er sidst opdateret søndag 15. august 2021 kl. 15:53

Se, hvad vi ellers skriver om:

  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.