Niels Hausgaard TV2

Niels Hausgaard savnede så meget at optræde under corona-lockdown, at han gav en koncert for sine venner. Den kan du se nu.

Endelig weekend: Det kan du glæde dig til i TV

DR og TV2 har taget hul på deres helt store TV-sæson, efterårs-sæsonen. Det betyder masser af nye quizzer, serie og underholdende tv.

Senest opdateret: fredag 8. oktober 2021

Så er det blevet normal tv-uge igen!

Væk er alle de kæmpestore sportsarrangementer, og selv om der stadig er et par cykelryttere tilbage, der suser rundt i Spanien, så har de store tv-station virkelig taget hul på årets store tv-sæson, efteråret.

Det myldrer med nye quizzer, nye serier og nye sæsoner af gamle quizzer og gamle serier.

Så lider du af efterårs-blues, fordi sommeren snart slutter helt, kan humøret måske komme et tak op igen, når du opdager de gode programmer, som DR og TV2 viser i denne tid.

Go’ TV-kigning!

“Sommertoget” lørdag 21. august kl. 20.00 DR1

Det er dømt godt humør ombord, når Katinka, Cæcilie Norby og Rasmus Walter sejler fra Helsingør til Hundested. Sommertoget er tilbage for fuld sang.

 

“Dine fulde fem” på TV2 Charlie

“Dine fulde fem” lørdag 21. august kl. 21.00 TV2 Charlie

Værten Christian Degn har posen fuld af sjove lege, når han går i gang med en ny sæson af “Dine fulde fem”. Og gæsterne er Bubber, Niels Ellegaard, Lise Baastrup og Marianne Eihilt.

 

“Niels Hausgaard og venner” lørdag 21. august kl. 21.50 TV2 Charlie

Niels Hausgaard er en af Danmarks mest folkekære sangere og komikere. Her skal vi møde den 76-årige humorist i et show som han gav under corona-lockdown for en håndfuld af sine venner.

 

“Familien Asbæk” på DR2

“Familien Asbæk” søndag 22. august kl.22.00 DR2

“Familien Asbæk” er et gensyn, men det er bare en super underholdende serie med en medievant kunstfamilie, som lever i verden, som er så langt fra den de fleste af os andre går rundt i. Se eller gense serien her fra staten. Det kan den sagtens tåle.

 

“Kampen for at redde Notre Dame” på DR2

“Kampen for at redde Notre Dame” mandag 23. august kl. 19.00 DR2

Superspændende dokumentar om timerne hvor Notre Dame katedralen i Paris brændte i april 2019, om de folk, der risikerede livet for at redde uvurderlige kunstgenstande, om pariserne, der sang og bad for deres kirke, og om de eksperter, der nu i tiden efter arbejder for at restaurere kirken på fantastisk vis.

Sidste uges seertal

1. Alle mod 1 – DR1 – 572.000 seere

2. To Ens med Ingemann – TV2 – 541.000 seere

3. Kurs mod danske kyster – TV2 – 527.000 seere

4. 3 x Beliggenhed – TV2 – 476.000 seer

5. Kontant – DR1 – 450.000 seere

3 Stjerneskud

“Når du mindst venter det” fredag 20.august kl. 21.30, DR1

Jack Nicholson er brillant i denne komedie om den aldrende playboy, der aldrig har datet en kvinde over 30 år. Men så gør Diane Keaton sit indtog!

 

“Olympus has fallen” søndag 22.august kl. 21.00, TV2

Gerard Butler er garant for virkelig gode aktion-film. I denne er han tilbage som en af præsidentens sikkerhedsfolk, da en terrorgruppe overtager Det Hvide Hus.

 

“Mordene på White House Farm” på DR1

“Mordene på White House farm” søndag 22. august kl. 22.00, DR1

Det her er 2. og sidste afsnit af “Mordene på White House Farm”. En virkelig, virkelig god britisk krimi, der bygger på en virkelig hændelser, hvor fem personer fra samme familie bliver skudt på en gård ude på landet. Hvis du ikke nåede at se første afsnit, kan du streame det på dr.dk.

Ugens Sportstip

Dokumentar om “De Paralympiske Lege” mandag 23. august kl. 21.30, DR2

Tirsdag 24. august begynder De Paralympiske Lege i Tokyo og løber frem til 5.september. Denne dokumentar går bag om legene og fortæller om hvordan deltagerne bliver udtaget til de paralympiske lege. De forskellige klassifikationer, og hvor fair sådan en udtagelser er.

 

Først publiceret: fredag 20. august 2021
Artiklen er sidst opdateret fredag 8. oktober 2021 kl. 16:46

Se, hvad vi ellers skriver om:

og
  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.